«Αυτήν τη στιγμή είμαι καλά. Δεν μπορώ αλήθεια να δηλώσω κάτι παραπάνω, όχι γιατί είμαι στη φάση που δεν αισθάνομαι σίγουρη αλλά γιατί θέλω να αφήσω τον χρόνο να περάσει πριν πω οτιδήποτε»

IMGP6945_cover

Δείτε ακόμη: Τάμτα – Πάρης Κασιδόκωστας: Πώς η φιλία τους έγινε σχέση

Γεννήθηκες και μεγάλωσες στη Γεωργία. Είχες ευτυχισμένα παιδικά χρόνια;
Πάρα πολύ! Έχω άλλον έναν αδελφό από τη μαμά μου και άλλα δύο αδέλφια από τον μπαμπά μου. Μεγάλωσα βασικά μαζί με τον αδελφό μου. Δεν ήμουν το κοριτσάκι που έπαιζε όλη τη μέρα με κούκλες. Είχα πάρα πολλές εξωσχολικές δραστηρι­ότητες από μικρή και δεν μου έμενε πολύς χρόνος να παίξω. Αλλά αυτά που έκανα με γέμιζαν. Πιάνο, φωνητική, μιούζικαλ, ήμουν σε παιδικό συγκρότη­μα, έκανα χορό.

Σε τι ηλικία έρχεσαι στην Ελλάδα;

Στα 21.

Ένιωσες ξένη εδώ; Δεν μιλούσες την γλώσσα, ήσουν εδώ μόνο με τη μητέρα σου…

Το «ξένος» είναι πολύ γενικός όρος. Δεν είχα ποτέ θέμα ενσωμάτωσης. Έκανα γρήγορα την Ελλάδα «δικό μου» τόπο. Το πιο δύσκολο ήταν να αφήσω όλα όσα μου έλειπαν από τη Γεωργία, τους φίλους μου, την οικογένειά μου, κάποιες δραστηριότητες που έκανα εκεί. Μέχρι και μερικά παραδοσιακά φα­γητά μου έλειπαν, αν και δεν έχω παράπονο, η μαμά μου μού τα φτιάχνει με κάθε ευκαιρία. Η Ελλάδα με τη Γεωργία είναι χώρες με κοινή νοοτροπία, ίδια θρησκεία. Δεν βρέθηκα ξαφνικά στην Ιαπωνία, να πρέπει να προσαρμοστώ σε μια τελείως διαφορετική φιλοσοφία ζωής.

Δείτε ακόμη: Τάμτα: Ο άγνωστος γολγοθάς και η απαγωγή από τον σύζυγό της – Μία απίστευτη εξομολόγηση!

Eίχες δηλώσει πέρυσι στο «miss GLITTER» πως «δεν είσαι ερωτευμένη αυτήν τη στιγμή αλλά αν έρθει κάτι που αξίζει θα το δεχτείς με μεγάλη χαρά». Ήρθε αυτό το κάτι;
Όταν δεν υπάρχει κάτι στη ζωή σου μιλάς πολύ πιο άνετα γι’ αυτό γιατί το τοποθετείς όλο σε ένα θεω­ρητικό πλαίσιο. Όταν υπάρχει, όμως, προσπαθείς να το προστατεύσεις. Είναι κατανοητό να υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του κόσμου για το τι συμβαίνει στη ζωή μου και το εκτιμώ και το σέβο­μαι γιατί αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον σημαίνει πως δεν νοιάζεις τον κόσμο. Όμως η ζωή είναι περίερ­γη. Με την ίδια ευκολία που σου φέρνει πράγματα μετά μπορεί να σ’ τα αφαιρέσει, οπότε θα αρκεστώ να πω πως αυτήν τη στιγμή είμαι καλά. Δεν μπορώ αλήθεια να δηλώσω κάτι παραπάνω, όχι γιατί είμαι στη φάση που δεν αισθάνομαι σίγουρη αλλά γιατί θέλω να αφήσω τον χρόνο να περάσει πριν πω οτιδήποτε.

Πώς θα περιέγραφες τον ιδανικό σύντροφο;
Πρέπει να με σέβεται. Να σέβεται τα «θέλω» μου, τις ανάγκες μου, τους δικούς μου ανθρώπους. Όταν μπαίνει κάποιος άνθρωπος στη ζωή σου ασυναί­σθητα προσαρμόζεσαι σε έναν βαθμό σε ό,τι κάνει εκείνος και σε ό,τι αγαπάει. Και αυτό είναι φυσιολο­γικό και το κάνουμε όλοι μας, αλλά την καθημερι­νότητά μου ριζικά δεν θα την άλλαζα.

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε δέκα χρόνια από τώρα;
Δεν έχω ιδέα. Θα ήθελα ακόμα να τραγουδάω και θα ήθελα να είναι καλά η οικογένειά μου, η κόρη μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για να νιώθω και εγώ καλά. Μπορεί σε δέκα χρόνια να είμαι και για­γιά, ποιος ξέρει; Θα είναι 30 χρόνων τότε η Άνι, δεν θα είναι απίθανο!

Δείτε ακόμη: Τάμτα – Πάρις Κασιδόκωστας: Δεν κρύβουν τον έρωτα τους!

IMGP7167

Περισσότερα στο Υοu που κυκλοφορεί: 

you_139

loading...