Ο τίτλος του fashion icon δικαιωματικά της ανήκει. Τους προβολείς έχει τραβήξει πάνω της το τελευταίο διάστημα η Τάμτα και αιτία δεν είναι μόνο τα τραγούδια και η συμμετοχή της στο «X-Factor», αλλά η προσωπική της ζωή. Η σχέση της με τον Πάρη Κασιδόκωστα απασχολεί έντονα τα media με εκείνη να μη νιώθει άνετα γι΄αυτό. Ωστόσο μέσα από την πρόσφατη συνέντευξή της στο Instyle δεν δίστασε να εκφράσει τα συναισθήματά της.

«∆εν µου άρεσε ποτέ να διαφηµίζω τις σχέσεις µου. Από την άλλη, δεν μπορώ να κρίνω τους δημοσιογράφους, γιατί καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και κατανοώ και την περιέργεια του κόσµου στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά η απάντησή μου σε όσους νοιάζονται για την προσωπική μου ζωή είναι ότι αρκεί να ξέρουν πως είμαι πάρα πολύ καλά αυτή τη στιγμή και οι λεπτομέρειες περιττεύουν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Είναι η πρώτη φορά που έστω και με αυτές τις λίγες λέξεις η Τάμτα παραδέχεται πως είναι ευτυχισμένη, ενώ αποκάλυψε πως νιώθει σίγουρη για εκείνον γι΄αυτά και πια δεν κρύβονται.

«Δεν θα προσπαθούσα να διαφημίσω τη σχέση μου, αλλά δεν θέλω να μη ζω και να κρύβοµαι κιόλας στην καθημερινότητά μου», τονίζει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

X-Factor: Απίστευτος καυγάς για Τάμτα – Θεοφάνους! Τι συνέβη και παραλίγο να πλακωθούν;

Αυτό είναι το μυστικό ομορφιάς της Τάμτα – Ακολούθησε το κι εσύ!

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ Πάρις Κασιδόκωστας και Τάμτα – Δες που τους πέτυχε ο φακός!

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ