Η Τάνια Τσανακλίδου δίνει σπάνια συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει, αποκαλύπτει πράγματα που συζητιούνται για πολύ καιρό.

Δείτε ακόμη:Τάνια Τσανακλίδου: Συγκλονίζει με τα σχόλιά της για την εκκλησία και το σύμφωνο συμβίωσης – «Υποκριτές παπάδες και οι…»

Σε μια εξομολόγηση εκ βαθέων στον Αντώνη Μποσκοΐτη και στη Lifo, μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Άλκη Κούρκουλο, ενώ παραδέχτηκε τι την έκανε να οκαριστεί.

Πότε συμφιλιώθηκε με την ιδέα του θανάτου;

Κατάλαβα πως μπορεί ο θάνατος να μην είναι το τέλος. Λίγο μετά διάβασα όλα τα βιβλία του Καστανέντα και κάπως συμφιλιώθηκα με την ιδέα του θανάτου. Αυτό συνέβη στα 40 μου χρόνια. Μέχρι τότε έλεγα μεγαλοστομίες. Στα 40 μου, που λες, που ήμουν και κουκλάρα, μου φέρνουν τα ανίψια μου μια τούρτα στα γενέθλιά μου. Είπα τότε ότι θα σβήσω 40 κεράκια, γιατί ήταν μια σημαντική επέτειος στη ζωή μου. Σημειωτέον, επειδή τα γενέθλιά μου έπεφταν πάντα σχεδόν μες στη Μεγάλη Εβδομάδα, σπάνια τα γιορτάζαμε στο σπίτι μου. Την ώρα, λοιπόν, που σκύβω να σβήσω τα κεράκια, κοιτιέμαι στον καθρέφτη και βλέπω μια μούρη κρεμασμένη… Μια εικόνα του εαυτού μου που δεν την ήξερα. Παθαίνω σοκ. Σοκ! Δεν έβλεπα την ώρα να φύγουν όλοι και μόλις έφυγαν, πατάω ένα κλάμα!

Δείτε ακόμη: Άλκης Κούρκουλος: Δεν θα πιστέψεις με ποια νεαρή ηθοποιό αντάλλασσε παθιασμένα φιλιά στα μπουζούκια! (PHOTO)

Μπήκα στην πρώτη κρίση ηλικίας στα 40 μου, μολονότι ήμουν ακόμα και όμορφη και δημιουργική! Έκανε πάρα πολύ καιρό να μου περάσει η κρίση αυτή. Την ίδια περίοδο είχα και σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, έναν πολύ νεότερό μου άνδρα, κι αισθάνθηκα πραγματικά πολύ άσχημα. Γενικώς, δεν μπορώ να είμαι με άντρες συνομήλικούς μου. Ειδικά από μια ηλικία και μετά μου άρεσαν μόνο νεότεροί μου άνδρες».

Σε ποια ηλικία το κατάλαβε αυτό; «Από τα 35 μου μέχρι τα 40, όσο κράτησε η σχέση μου με τον Άλκη, τεσσεράμισι χρόνια περίπου. Ντράπηκα που είχα σχέση με έναν άνδρα, ένα αγόρι, την ίδια ώρα που έβλεπα να ‘χουν κρεμάσει τα μούτρα μου».

Δείτε ακόμη: Η Τάνια Τσανακλίδου όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Τι φωτογραφία ανέβασε;

peoplegreece.com

loading...