Στους Παξούς βρέθηκε για λίγες μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου έχοντας φυσικά κοντά της τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο. Η παρουσιάστρια απόλαυσε τις ομορφιές τουνησιού δημοσιεύοντας στο προσωπικό της μερικά ενσταντανέ από αυτή τους την εξόρμηση.

«Οι Παξοί ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για μένα στον τομέα της γαστρονομίας. Όπως θα έχετε καταλάβει όσοι διαβάζετε το blog μου, το φαγητό έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή μου. Δεν είναι απλή ανάγκη αλλά στιγμή μεγάλης απόλαυσης και σχεδόν ιεροτελεστία.

ttt

Είμαι ικανή να διαλέξω προορισμό διακοπών εξαιτίας του καλού φαγητού που μπορεί να μου προσφέρει. Κι όταν λέω φαγητό, εννοώ το «πάντρεμα» της γεύσης με το τοπίο, την αισθητική και το καλό σέρβις.

ee

Έτσι, λοιπόν, οι Παξοί ήταν μια ευχάριστη έκπληξη! Φάγαμε σε δυο τέλεια μέρη. Το ένα είναι στο Λόγγο, σε ένα κουκλίστικο, απάνεμο λιμανάκι. Το γαλήνιο σκηνικό συνθέτουν οικήματα που έχουν ευτυχώς διατηρήσει την παραδοσιακή τους αρχιτεκτονική.

130816114642_2146

Ζεστά, γήινα χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις, κεραμοσκεπές και ένα εγκαταλελειμμένο, πέτρινο εργοστάσιο», έγραψε η  παρουσιάστρια.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Ζεστά, γήινα χρώματα σε όλες τις αποχρώσεις, κεραμοσκεπές και ένα εγκαταλελειμμένο, πέτρινο εργοστάσιο», έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Πως είναι σήμερα μετά το εγκεφαλικό η Τζούλια Μπάρκα -Τι εξομολογείται για τα ναρκωτικά και την Στεφανίδου

Σοκ! Γνωστή καλλονή βρέθηκε άγρια δολοφονημένη από μανιακό που τη βίασε και την στραγγάλισε -Συγκλονισμένη η ομογένεια της Νέας Υόρκης

Τα καλύτερά μας σήμερα

Ολόσωμο ή μπικίνι; Τα κριτήρια να διαλέξεις το πιο κολακευτικό μαγιό για το σώμα σου

Τι ακριβώς είναι το έλκος στομάχου; Πώς μπορείτε να το αντιμετωπίσετε άμεσα

Μακαρονόπιτα με μελιτζάνα για να γλύφετε τα δάχτυλά σας!

loading...