Από τον Στάθη Πουρουτίδη…

Φωτογραφίζεται πρώτη φορά µε την πανέµορφη κόρη της και µιλάνε στο Youweekly.gr για τη ζωή τους, την σχέση τους αλλά και για τα προβλήµατα που τις ταλαιπώρησαν και τις έκαναν να λυγίσουν… Η Τένια και η Βιργινία Μακρή είναι επιτυχηµένες ψυχολόγοι όµως παρόλα αυτά δεν διστάζουν να µας αποκαλύψουν ότι ακόµα και εκείνες στις δύσκολες στιγµές τους χρειάστηκαν τη βοήθεια ειδικού…

Η Τένια αποκαλεί την κόρη της «φύλακα-άγγελό» της, καθώς εκείνη, χωρίς να το ξέρει, στην περιπέτειά της µε τον καρκίνο κανόνιζε τα πάντα µε τις χηµειοθεραπείες της. Η Βιργινία ήθελε να σπουδάσει κτηνίατρος έγινε, όµως, ψυχολόγος µε ειδίκευση στη σωµατική ψυχοθεραπεία και έχει όνειρο κάποια στιγµή να γράψει ένα βιβλίο µαζί µε τη µαµά της…IMG_3529Είστε φίλες;
Τ: Όχι. Δεν λέµε όλα µας τα µυστικά και δεν έχουµε τέτοια απαίτηση η µία από την άλλη. Έχουµε πολλή οικειότητα και τρυφερότητα που προκύπτει από την εµπιστοσύνη και την παραδοχή ανάµεσά µας.
Β: Κι εγώ δεν θα έλεγα ότι είµαστε φίλες. Πάντα υπήρχε το όριο ότι είναι µαµά και αυτό συµβουλεύω και εγώ να υπάρχει σε όσους γονείς µε ρωτάνε για τα παιδιά τους.

Η κόρη σου ακολούθησε τα δικά σου επαγγελµατικά βήµατα. Πώς αντέδρασες Τένια;
Τ: Μια χαρά. Στην αρχή ήθελε να γίνει κτηνίατρος. Έκανε, όµως, µια πολύ σωστή επιλογή -και το αποδεικνύει- καθώς είναι θαυµάσια επαγγελµατίας.
Β: Δεν της έκανε καµιά έκπληξη. Όταν έχεις µαµά ψυχολόγο και µπαµπά κοινωνικό λειτουργό είναι λογικό, µε υποστήριξε πάρα πολύ.

Κόντρα είχατε ως µαµά µε κόρη;
Τ: Ποτέ. Υπήρχε διάλογος και πάντα βρίσκαµε µια άκρη για το συµφέρον και των δυο µας.
Β: Είχαµε κόντρα, διότι είµαστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά πάντα µε σεβασµό. Εγώ µοιάζω πιο πολύ στον πατέρα µου, εκείνη είναι πιο κοινωνική, εκδηλωτική, πληθωρική, εγώ πιο… ήσυχη δύναµη. IMG_3433Πώς ήταν η Βιργινία ως παιδί;
Β: Ήµουν πολύ ήρεµη, δεν τους προκάλεσα ιδιαίτερα προβλήµατα στο σχολείο µε τη συµπεριφορά µου, ούτε ήθελα να βγαίνω µέχρι αργά. Η επανάσταση γινόταν στο µυαλό µου.
Τ: Ήταν εσωστρεφής αλλά χαρούµενη. Δεν µιλούσε πολύ, σκεφτόταν πολύ, ήθελε να είναι µε κόσµο και διάβαζε.

Σου λέει η µαµά να παντρευτείς;
Β: Ποτέ δεν µου είχε πει κουβέντα, ούτε και ο πατέρας µου µού έλεγε. Με έχουν αφήσει να επιλέξω µόνη µου πότε και ποιος θα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να είναι δίπλα µου.
Τ: Εγώ δεν προσδοκώ να γίνω γιαγιά αν η Βιργινία δεν θέλει να κάνει παιδιά. Αυτό που επιθυµώ είναι να έχει έναν άνθρωπο που η αγάπη τους να είναι ισότιµη και εκείνος δεν θα θέλει να την κάνει του… κοστουµιού του!IMG_3555Λες την άποψή σου για τον άνθρωπο που επιλέγει η Βιργινία να έχει δίπλα της;
Τ: Αν µου τη ζητήσει, ναι. Βέβαια, αν δω κάτι που δεν µ’ αρέσει θα της µιλήσω. Δεν µπορώ βλέπεις, έχω κι αυτό το µάτι το εκπαιδευµένο… (γέλια)
Β: Θα ζητήσω την γνώµη της ως έναν βαθµό γιατί η µητέρα µου όταν κοιτάζει κάποιον τον περνάει από µαγνητική τοµογραφία! Όταν νιώσω ότι είµαι έτοιµη να ακούσω κάποια πράγµατα θα της µιλήσω.

Την έχεις χτυπήσει;
Τ: Δεν την έχουµε χτυπήσει ποτέ, θεωρώ ότι το ξύλο είναι ό,τι πιο απαράδεκτο µπορείς να κάνεις σε ένα παιδί.
Β: Όχι, ήταν τύπου… µια µατιά σου µόνο φτάνει! Κι εγώ από τη φύση µου δεν ήµουν προκλητική, υπήρχε πάντα κουβέντα στο σπίτι µας.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

O Kώστας Κρομμύδας μας άνοιξε το σπίτι του στην Εκάλη – Δείτε μοναδικές φωτογραφίες από την υπερπολιτελή κατοικία του!

Λιώσαμε! Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της Βίκυς Καγιά στην παραλία με τους γονείς της (Βίντεο)

Έλενα Ασημακοπούλου: Την φλέρταρε ένας στον δρόμο και δεν φαντάζεστε τί έκανε ο άντρας της – Είχαμε δράματα!

loading...