Για μένα ο Πάνος Σόμπολος ήταν είναι και θα είναι ο απόλυτος δάσκαλος στο αστυνοικό ρεπορτάζ. Χαίρει σεβασμού όχι μόνο απο μένα αλλά απ΄όλη την πιάτσα. Η φωνή του έχει ταυτιστεί με μεγάλα γεγονότα. Οι περιγραφές του, έχουν μείνει στην τηλεοπτική ιστορία. Αυτρή τη φορά ο «κύριος Πάνος» επέλεξε να εκφραστεί διαφορετικά. Μέσα απο το βιλίο του. Το κείμενο που ακολουθεί και περιγράφει όλα τα γεγονότα από την στιγερή δολοφονία του ηθοποιού, είναι απόσπασμα από το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου«Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως τα έζησα».

Και όλα αυτά λίγες ώρες μετά την απόρριψη από το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου της αίτηση του κατηγορουμένου για τη δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, Δαβίδ Μουρτινέλι, με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου που τον καταδίκασε σε ισόβια κάθειρξη.

Ο Πάνος Σόμπολος γράφει: «Η είδηση μεταδίδεται αστραπιαία και αναστατώνει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο. Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος, ο ζεν πρεμιέ της ελληνικής τηλεόρασης, έχει βρεθεί κατακρεουργημένος με…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.

loading...