Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος στο «Τhe 2night show» χθες το βράδυ και, όπως πάντα, η συνέντευξή του ήταν απολαυστική. Ο σχεδιαστής αναφέρθηκε στην περιπέτειά του με την φυλακή τονίζοντας πως υπάρχει περίπτωση να ξαναμπεί μέσα. Ωστόσο, ανφέρθηκε και στο γεγονός που τον αγχώνει περισσότερο και η απάντησή του μας άφησε άφωνους. Πρόκειται για μια ατάκα που θα συζητηθεί σίγουρα.

«Με αγχώνει το θέμα της χώρας μου. Όταν εγώ θέλω να κατέβω την Ηρώδου Αττικού και είναι κλεισμένη με μπάρες, δεν μπορεί να περάσει κανείς να δει αυτές τις ωραίες φούστες τις πλισέ που φοράνε οι φρουροί που έχουμε εκεί, οι καταπληκτικοί οι τρίμετροι, το οποίο είναι χάρμα οφθαλμών και δεν μπορούμε να το δούμε. Τι άλλο να με αγχώσει αγόρι μου;» είπε και μας αποτελείωσε ο Λάκης…

 

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Ξεσάλωσε ο Λάκης Γαβαλάς με τους «Droulias Brothers»: «Έσπασε» τη λύρα και το νταούλι τους!Άγρια επίθεση Γαβαλά κατά Λιάγκα – Σκορδά: «Γιατί πληρώνονται αυτοί οι άνθρωποι; Ποιοί νομίζουν οτι είναι;»Η απάντηση της Αποστολίας Ζώη στα καυστικά σχόλια της Άντζελας Δημητρίου: «Με ταλαιπωρεί…»

loading...