Οι ώρες είναι δύσκολες. Η κατάσταση στο MEGA μοιάζει μη αναστρέψιμη και οι δημοσιογράφοι ο ένας μετά τον άλλον έχουν αρχίσει να μαζεύυν τα πράγματα από το γραφείο τους αποχαιρετώντας με το δικό τους τρόπο το κανάλι.

Ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης ανάρτησε σήμερα ένα κείμενο στην προσωπική του σελίδα στο facebook προκαλώντας έντονη συγκίνηση. «Μάλλον το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Ίσως το τέλος να είναι απότομο, άδοξο ή άδικο. Αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει το τέλος γι ´αυτό και η ουσία είναι στο ταξίδι.
Και το ταξίδι ήταν ωραίο, πολύ ωραίο, γιατί έγινε με το καλύτερο καράβι. Τι και αν τους τελευταίους μήνες έμπαζε νερά και τα αμπάρια ήταν άδεια; Αυτό δεν ακυρώνει το γεγονός ότι ήταν το καλύτερο καράβι. Και είμαι περήφανος που αυτό το ταξίδι το έκανα μ´ αυτό το καράβι. Όπως είμαι για όσους ταξιδέψαμε μαζί,
περήφανος για τους καπετάνιους του καραβιού, αλλά και γι ´ αυτούς που το δημιούργησαν! Γιατί αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα είχε δημιουργηθεί και κυρίως δεν θα είχε την ποιότητα και τα υλικά που είχε.
Δεν μ´αρέσει ο ρόλος του πατροκτόνου και δεν ταιριάζει και στην προσωπική μου ηθική. Άλλωστε υπάρχουν παιδιά που τους αποκληρώνουν οι γονείς αλλά εκείνα τους αγαπάνε μέχρι τέλους, υπάρχουν και άλλα που οι γονείς τους δίνουν τα πάντα και εκείνα τους πάνε στα δικαστήρια για να τους πάρουν και τα υπόλοιπα. Διαλέγω συνειδητά την πρώτη κατηγορία.
Είμαι και θα είμαι πάντα περήφανος για το Μέγκα. Είμαι περήφανος για όσους ταξιδέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανος για ό,τι έμαθα και έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Είμαι περήφανος και για τους σημαντικούς ανθρώπους που ίδρυσαν το Μέγκα.
Ποτέ για μένα δεν πρόκειται οι 5 μήνες να βαρύνουν παραπάνω στη ζυγαριά από τα 18 υπέροχα χρόνια που περάσαμε όλοι μαζί.
Μάλλον το ταξίδι φτάνει στο τέλος του. Αλλά θα μείνω στο καράβι μέχρι την τελευταία στιγμή του», έγραψε χαρακτηριστικά.

dimos1

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αυτή θα είναι τελικά η ομάδα της εκπομπής της -Δείτε το βίντεο από τα παρασκήνια

Μπάγια Αντωνοπούλου: Πάθαμε πλάκα με την μοντέρνα κουζίνα της (Photo)

Γιώργος Λιανός: Σχολικές αγορές με τα παιδιά και τη σύζυγό του Ανθή μετά από καιρό (Photos)

Τα καλύτερά μας σήμερα

Αυτά είναι τα 10 υγιεινά junk foods! Κάνε δίαιτα ενδίδοντας στους πειρασμούς

Οι πιο in fashion και οικονομικές ζακέτες των Bershka που θα λατρέψεις αυτό τον μήνα

Ένα σπίτι βγαλμένο από μεσαιωνικό παραμύθι! Η Ελένη Ψυχούλη μας ξεναγεί στο… κουκλόσπιτό της!

 

loading...