Από το περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα.

«Θέλω να κυκλοφορώ με ένα σορτς και σαγιονάρες και αυτό το καταφέρνω μόνο εδώ, στον Θεολόγο» λέει η Μιμή Ντενίση που μας ανοίγει για άλλη μια φορά το εξοχικό της και μας υποδέχεται με όλα τα καλούδια μέχρι να ξεκινήσει η φωτογράφιση. Η ηθοποιός μιλάει αποκλειστικά στο YOU για την πολιτική, την οικονομική κρίση, τις σχέσεις, τους άντρες… για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που κρατάει μέχρι το πρωί!

_MG_7582

Πώς μπορεί ένα άντρας να τιθασεύσει το «θεριό» Μιμή;

Δεν ξέρω. Η μαμά μου το μεσημέρι μου είπε ότι είναι καιρός να ερωτευτώ πάλι. Συμφωνώ, αλλά δεν έχω βρει τον κατάλληλο.

Δεν θέλεις να ερωτευτείς γιατί δεν έχεις χρόνο;

Αν βρω κάποιον που με ενδιαφέρει το χρόνο –όπως ξέρεις– θα τον βρω. Και στις τρεις τη νύχτα θα πάρω τα πόδια μου και θα συναντηθώ μαζί του. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον να μου κινήσει το ενδιαφέρον ακόμα.

Τι πιστεύεις ότι φταίει;

Υπάρχει έλλειψη ανδρών. Δεν βλέπω να κυκλοφορούν τόσοι ενδιαφέροντες άντρες Παλιότερα υπήρχαν. Είναι και δύσκολες εποχές. Βλέπεις οι άντρες έχουν άλλα τώρα στο μυαλό τους να τους προβληματίζουν.

Με πολιτικό θα μπορούσες να είσαι ξανά;

Θα μπορούσα να είμαι με πολιτικό, με καθηγητή, με γιατρό, με οποιονδήποτε ενδιαφέροντα άνθρωπο.

Με πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ θα ήσουνα;
Δεν θα με πείραζε, θα είχα μία ενδιαφέρουσα κόντρα. Εξάλλου εγώ δεν είμαι απόλυτη. Θα μπορούσα να είμαι ζευγάρι με έναν πολιτικό του ΣΥΡΙΖΑ με δομημένη σκέψη και να με έπειθε. Εγώ δεν μπορώ τον πολιτικό που μου λέει άρες μάρες κουκουνάρες, να καίγεται ο κόσμος γύρω μας και εκείνος να τα βλέπει ωραία. Πώς μπορώ να πάρω έναν τέτοιο άνθρωπο στα σοβαρά και να τον ερωτευτώ;

_MG_8000

Και φαντάζομαι ότι δεν θα μπορούσες να ερωτευτείς κάποιον μόνο από την εξωτερική του εμφάνιση…

Με τίποτα. Έναν ωραίο τον βλέπουμε και όταν παίζει ένα ρόλο, δεν χρειάζεται να τον έχουμε σπίτι μας (γέλια).

Η Μαριτίνα έγινε 15 ετών, που σημαίνει ότι έχει τα φλερτ της… Σου λέει τα μυστικά της;

Μου λέει τα πάντα.

Θα φέρει το φλερτ στο σπίτι;

Βέβαια. Έχει ένα φλερτάκι, το φέρνει στο σπίτι, τρώμε μαζί, βγαίνω μαζί τους. Αλίμονο, αν το παιδί δεν έχει τέτοια σχέση με τη μάνα του. Είναι τόσοι πολλοί οι κίνδυνοι που αν δεν ξέρεις την παρέα των παιδιών και αν δεν αισθάνονται την ελευθερία να σου μιλάνε, μπορεί να μπλέξουν.

Από την άλλη, όμως, δεν μπορούμε να τα δεχόμαστε και όλα!

Μα δεν τα δέχομαι όλα. Είμαι αυστηρή εκεί που πρέπει. Είναι πολύ μικρή ακόμα. Καταρχάς δεν βγαίνει μόνη της έξω. Έχω κατανόηση με το παιδί μου αλλά δεν είμαι φίλη, είμαι η μαμά της.

_MG_7979_new_02_cover

Είσαι κοκέτα, προσέχεις τον εαυτό σου…

Όχι… Το μόνο που προσέχω είναι η διατροφή μου και γυμνάζομαι σχετικά. Δεν θα πάω κάθε μήνα στην αισθητικό για να κάνω ενέσιμα και μεσοθεραπείες. Ακόμα και κρέμα να βάλω για εμένα είναι πολύ. Δεν πιστεύω ότι αν βάζεις τρεις κρέμες την ημέρα το δέρμα σου θα είναι καλό, και το δέρμα μου είναι καλό, έμοιασα της μαμάς μου που δεν έχει βάλει ποτέ κρέμα. Αν πίνεις πολύ νερό και κάνεις μια καλή διατροφή –εγώ αλκοόλ δεν έχω βάλει ποτέ στο στόμα μου– τότε τι τους θέλεις τους πλαστικούς;

Έχεις στερηθεί το φαγητό για να είσαι κομψή;

Το στερήθηκα πολύ. Ήμουν πολύ φαγού μικρή, όμως ποτέ δεν ήμουν παχουλή. Από τότε που τελείωσα το κολέγιο, γιατί μέχρι τότε έτρωγα πολύ, δεν έχω ευχαριστηθεί φαγητό. Πάντα θα φάω όσο πρέπει και αν μία μέρα είναι… γιορτή και τσιμπήσω κάτι παραπάνω την επόμενη θα μείνω νηστική. Η μαμά μου είναι απίστευτη μαγείρισσα και είμαι η μόνη που δεν τρώει στο τραπέζι.

Κάτι άλλο που έχεις στερηθεί;

Χρόνο για τον εαυτό μου! Μου αρέσουν τα ταξίδια, μου αρέσει το καθισιό. Είμαι άνθρωπος του σπιτιού, θέλω να το φτιάχνω. Αυτό είναι και το παράπονό μου, μου αρέσει τόσο πολύ το σπίτι και ο Θεός δεν με αφήνει ούτε μία μέρα να κάτσω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_120.indd

loading...