Το ταξίδι αυτό τους βγήκε ξινό. Στην Κύθνο βρέθηκαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος το περασμένο Σαββατοκύριακο δημοσιεύοντας διάφορες φωτογραφίες τους από εκεί. Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής ανέβασε μια  φωτογραφία  στο λογαριασμό της στο Instagram όπου απεικόνιζε μια αστακομακαρονάδα.

» Πεντανόστιμο οικογενειακό γεύμα  στην υπέροχη Κύθνο. Μακαρόνια με θαλασσινά». Πριν καλά καλά κάνει την ανάρτηση η Μενεγάκη , τα like άρχισαν να πέφτουν βροχή ωστόσο υπήρξαν πολλά επικριτικά σχόλια….

#eleni πεντανόστιμο οικογενειακό γεύμα στην υπεροχη Κυθνο ! Μακαρόνια με θαλασσινά ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @elenimenegaki στις

Η Ελένη ήρθε, όπως αναφέρει το ΛΟΙΠΟΝ σε δύσκολη θέση και βέβαια στη συνέχεια διέγραψε  τις συγκεκριμένες αναρτήσεις. Κανένας δεν προχώρησε σε υβριστικά σχόλια, ωστόσο τα ερωτήματα που διατυπώθηκαν σε πολλές περιπτώσεις ήταν σκληρά… «Καλά να περνάς! Αλλά μήπως είναι πρόκληση  για άλλους που όχι μόνο δεν μπορούν να ταξιδέψουν, αλλά δεν έχουν ούτε σκέτα μακαρονια», έγραψε μια ακόλουθος της Ελένης , ενώ μια άλλη συμπλήρωσε «ρε Ελένη ωραία όλα αυτά. Πολύς κόσμος όμως από αυτούς που σε παρακολουθούν δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τίποτα από αυτά που παρουσιάζεις. Είναι πολύ άσχημο να τα βλέπουν  κάποιοι άνθρωποι όλα αυτά.». Οι φήμες θέλουν την Ελένη στεναχωρημένη και προβληματισμένη με αυτές τις αντιδράσεις μετά την επιστροφή της στην Αθήνα.

menegaoeq

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελένη Μενεγάκη: Ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την μικρή Μαρίνα!

Εσπευσμένα στο χειρουργείο η Μενεγάκη! Η άγνωστη επέμβαση της παρουσιάστριας

Έρχεται το τέλος της Ελένης Μενεγάκη! Η αποκάλυψη που δεν θα της αρέσει καθόλου!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ