Τον Σταμάτη Γονίδη συνάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος του πήρε συνέντευξη για το Happy Day. Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε στις μουσικές του καταβολές, αλλά και στην καθημερινότητά του.

«Μεγάλωσα με το βιολί στα αυτιά μου. Είχα φύγει στα καράβια μετά, και όλοι μου έλεγαν «γιατί δεν γίνεσαι τραγουδιστής;» Μου είχαν πει κάποια στιγμή ότι δεν κάνω για αυτή τη δουλειά και να γυρίσω στα καράβια. Έβγαλα μόνος μου και δίσκο και πλήρωσα ο ίδιος και τη διαφήμιση με δόσεις», ανέφερε και συνέχισε, όταν ερωτήθηκε για τη σχέση του με τα παιδιά του: Διαβάστε παρακάτω…

«Με την κόρη μου είμαι αυστηρός, της ετοίμασα και ένα τραγούδι. Βλέπω ότι τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει σωστά. με τις μητέρες των κοριτσιών μου δεν έχουμε επαφή, αλλά όποτε βρεθούμε υπάρχει ένας αλληλοσεβασμός, έχουμε καλές σχέσεις. Υπήρξα πολύ εγωιστής. Ιδίως με τις γυναίκες. Είναι τυχερή η Κατερίνα που με γνώρισε τα τελευταία χρόνια, αλλά τα τελευταία 7 είμαι οκ. Είμαι σπάταλος, αλλά τα χρήματα τα χρησιμοποιώ, δεν με χρησιμοποιούν» είπε, ενώ αναφορικά με τις μεθόδους καλλωπισμού, δήλωσε:

«Είδα ότι μου αρέσει το μουστάκι, και το άφησα.Έχω κάνει μπότοξ πιο παλιά, αλλά δεν μου άρεσε, δεν μου πάει. Κουρεύομαι και μόνος μου, με το ψαλίδι, μου αρέσει, και χωρίς καθρέφτη, πιάνω ό,τι περισσεύει. Η γυναίκα μου δεν με αφήνει να την αγγίξω, αλλά θα την έκανα κούκλα.»

Δεν παρέλειψε μάλιστα να δηλώσει και ότι γνωρίζει πόσο θα ζήσει, καθώς και τη σχέση του με το Θεό: «Πιστεύω πολύ και έχω δει και βιώσει και οραματιστεί πολλά πράγματα, που για έναν άνθρωπο σαν εμένα, αν κάτσω και τα πω, θα φανώ γραφικός. Ο Θεός δεν έχει σχέση με την ύλη. Αυτά που ζούμε εδώ είναι ο Σατανάς, και όχι ο Θεός. Έχω ζωγραφίσει τον Παϊσιο, και θα κάνω έκθεση. Ξέρω ακριβώς πόσο θα ζήσω. Είμαι 60, θα ζήσω άλλα 28 χρόνια. Έτσι λέω, κάποιος θα μου το έχει πει» είπε χαρακτηριστικά. Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης στο youweekly.gr:

Survivor: Πότε φεύγει Ο Σάξης Ρουβάς για Άγιο Δομίνικο – Τι θα κάνει στο νησί και ποιος ο ρόλος της Ζυγούλη;

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτός είναι ο λόγος που η παραγωγή του Survivor αποκάλυψε τώρα την κλοπή του φαγητού από τους ντόπιους-Οι απειλές του Χανταμπάκη…(Βίντεο)

«Αν έχεις τέτοιους φίλους…»: Έκραξαν άγρια τον Μπο στην εκπομπή της Καινούργιου: «Το κοινό θέλει straight χαρακτήρες!-Ο παίκτης που αρέσει στην παρουσιάστρια σαν άντρας! (Βίντεο)

loading...