Συγκλόνισε τους πάντες! Για τις πιο δύσκολες δύσκολες στιγμές της ζωής της μίλησε στην εφημερίδα Αγορά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους προκαλώντας έντονη συγκίνηση. Η ηθοποιός εξομμολογήθηκε πως ο θάνατος της μητέρας της, της κόστισε και δεν τον έχει ξεπεράσει.

«Είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω βιώσει μέχρι σήμερα. Είναι σχετικά πρόσφατο, πάνε 9 μήνες, και νιώθω ότι η ίδια η ζωή σε βοηθά να προχωρήσεις παρακάτω. Μαθαίνεις σταδιακά να ζεις με αυτό το δεδομένο. Είναι πολύ σκληρό πράγμα. Μπορεί  η καθημερινότητα να σκεπάζει τον πόνο, αλλά έρχεται κάποια στιγμή που σου γίνεται μια υπενθύμιση και όλο αυτό ξαναβγαίνει στην επιφάνεια»,ανέφερε χαρακτηριστικά  η ηθοποιός.

Λένε ότι έπειτα από μια μεγάλη απώλεια βλέπουμε ξανά τη ζωή μας στις αληθινές της διαστάσεις. Εκείνη αναθεώρησε κάποια πράγματα;

«Μου συνέβη αυτό, αλλά άρχισα να βλέπω τα πράγματα πιο ξεκάθαρα από τη στιγμή που μπήκε η μητέρα μου στο νοσοκομείο λόγω της ασθένειας της. Εκείνη την περίοδο συνειδητοποίησα ότι δεν θα κάτσω να σκάω, ούτε να πεθάνω με τα προβλήματα της καθημερινότητας. Από τη στιγμή που μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι την ασθένεια και την απώλεια, τα υπόλοιπα μετά σου φαίνονται πανεύκολα. Μπορεί να το ξεχνάμε καμιά φορά, αλλά, κακώς ή κακώς, αυτή είναι η αλήθεια», δήλωσε με ειλικρίνεια.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Εντυπωσιακό! Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας ξεναγεί στο ζεστό σπιτικό της (Photos)

Έλλη Παπαγγελή: Μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο, χωρίς τις αισθήσεις της μετά από σοβαρό τροχαίο!

Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη: «Θα ντρεπόταν για εσάς επειδή…»

loading...