Η Τζόυς Ευείδη ξέσπασε για τον τρόπο που χειρίστηκαν οι εκπομπές τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη σε συνέντευξη που έδωσε σε περιοδικό.

Ποιοι είναι οι φόβοι σου;
Ένας και δυο; Η αρρώστια, η μοναξιά, το νοσοκομείο, η τρέλα, η πλήξη, η χρεοκοπία… τα πάντα.

Οι σχέσεις σου έχουν γερές βάσεις. Αυτό δεν σου δίνει μια σιγουριά, δεν «μικραίνει» τους φόβους σου;
Δεν νιώθω καθόλου σίγουρη, ασφάλεια δεν έχω νιώσει στη ζωή μου ποτέ. Τι να χτίσεις τώρα; Ο Παντελίδης «έφυγε» πάνω στο απόγειο της δόξας του… Ήσυχη συνείδηση να έχουμε. Το επόμενο δευτερόλεπτο μπορεί να είναι το τελευταίο, τουλάχιστον να είμαστε καλοί άνθρωποι, να μην μας σκ@@οψυχάνε μετά. «Έφυγε» ένα νέο παιδί πάνω που χαιρόταν την επιτυχία του, αυτό είναι πάρα πολύ στενάχωρο, για όλα τα άλλα θέλω να κάνω εμετό. Όλα τα άλλα είναι «καλιαρντοσύνες», δεν θέλω να τις ακούω, δεν άνοιξα καθόλου τηλεόραση.

Δείτε ακόμη: «Όλα για εσένα αδερφέ μου!» – Το μήνυμα του μικρού αδερφού του Παντελή Παντελίδη που ράγισε καρδιές!

Δόθηκε μεγάλη δημοσιότητα.
Το έμαθα, σοκαρίστηκα, δεν ήθελα να μάθω τίποτα άλλο. Ο άνθρωπος «έφυγε» και μετά εκπομπές ολόκληρες, να διυλίζουμνε τον κώνωπα, τι είναι αυτά, καλέ; Που ζούμε, Παναγία μου; Λαϊκά δικαστήρια για το πως σκοτώθηκε, θα τρελαθώ εντελώς… Ζιμπάμπουε. Δεν σκέφτηκε κανείς αυτήν την οικογένεια που θρηνούσε το παιδί της; Τι να πω; Καφρίλα μου φαίνεται.

Είκοσι χιλιάδες κόσμου παραβρέθηκαν στην κηδεία του Παντελίδη.
Για έναν καλλιτέχνη, αν μιλάει στην ψυχή του κόσμου, μαγκιά του και καουμποϊλίκι του και προφανώς αυτός ο άνθρωπος μίλησε στην ψυχή πολύ μεγάλου μέρους του κόσμου. «Έφυγε» το παιδί, τώρα τι λέμε; Κρίμα το παιδί, αφήστε το να ησυχάσει. Η ψυχή του πέρασε μεγάλη ταραχή με όλα αυτά. Αυτό δεν πρέπει να γίνεται, είναι κακό, τόνισε στο περιοδικό Λοιπόν η Τζόυς Ευείδη.

Δείτε ακόμη:  Κανιβαλίζουν τον τάφο του Παντελίδη, οργανώνοντας εκδρομές με 30€!

Δείτε ακόμη: Καταγγελία -σοκ: «Κλεβουν οτι βρουν» – Το πλιάτσικο στο σημείο που σκοτώθηκε ο Παντελίδης!

Δείτε ακόμη: «Να εξαφανιστεί από παντού η Φαιη Σκορδά» – Η σελίδα στο facebook από θαυμαστές του Παντελίδη με υπογραφή…πασίγνωστου δημοσιογράφου!

loading...