Η Χριστίνα Γουλιελμίνο με τα σπαστά ελληνικά και την απολαυστική προφορά, κούνησε πριν από χρόνια το μαντίλι στην ελληνική τηλεόραση και επέστρεψε στη γενέτειρά της Ιταλία. Η Ιταλίδα συνεχίζει την καριέρα της εκεί μετά από συμμετοχές σε πολλά ελληνικά σίριαλ και ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ επεκτάθηκε και είναι πλέον και διαδικτυακή καναλάρχισα!

«Είναι ένα κανάλι στο διαδίκτυο και το λένε “CriGulielmino Web TV”. Eίναι μια ιδέα μου που είχα χρόνια και έγινε πράξη. Αλλωστε σε καθέναν πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, γι’ αυτό και έχω βάλει πολλές ενότητες που θα απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα. Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια σκέφτηκα ότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα “κλικ”», δήλωσε η ίδια στην εφημερίδα Espresso.

Η Χριστίνα Γουλιελμίνο ξεκίνησε από τον Νίκο Μαστοράκη, την απολαύσαμε σε αρκετές εκπομπές και έκανε αρκετά guest σε σειρές, με πιο χαρακτηριστική αυτή στο ρόλο της Ιταλίδας στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

italida

Δείτε ακόμη:  Ποιά ηθοποιός προοριζόταν για το ρόλο της «Ελένης Βλαχάκη» στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» και τον πήρε τελευταία στιγμή η Ελένη Ράντου; Θα εκπλαγείτε!

Δείτε ακόμη: Πώς άλλαξες έτσι; Δείτε πώς είναι σήμερα η άλλοτε κουκλάρα Μαίρη Σκόρδου του Big Brother!

Δείτε ακόμη: Δείτε πώς είναι σήμερα η Κερασία Σαμαρά, η τηλεοπτική μαμά του Μανωλάκη από το «Καφέ της Χαράς»

loading...