Θρήνος για το θρύλο της κάντρι μουσικής που άφησε την τελευταία του πνοή στα 79 του χρόνια, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Merle Haggard έπαθε δυο φορές πνευμονία και μετά από 11 ημέρες νοσηλείας “έσβησε” την Τετάρτη 6 Απριλίου. Τραγική ειρωνεία της μοίρας; Ο Merle είχε γενέθλια χθες, καθώς γεννήθηκε στις 6 Απριλίου του 1937.

Σύμφωνα με το TMZ, ο μάνατζερ του επιβεβαίωσε τη δυσάρεστη είδηση αναφέροντας πως ο άτυχος τραγουδιστής πέρασε δυο φορές πνευμονία. Την πρώτη φορά που αρρώστησε κλονίστηκε για αρκετό καιρό η υγεία του και φέτος για δεύτερη φορά τον “χτύπησε” η ίδια ασθένεια. Ο οργανισμός του, όμως, ήταν πολύ αδύναμος. Ο γνωστός τραγουδιστής, νοσηλεύτηκε μάλιστα για 11 ημέρες στο νοσοκομείο και πέθανε τελικά στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Haggard ήθελε να κάνει και νέες συναυλίες μέσα στην άνοιξη, αλλά η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή και δεν είχε αναρρώσει πλήρως. Ενώ, άνθρωποι από το περιβάλλον του αναφέρουν πως ήταν καταβεβλημένος το τελευταίο διάστημα και είχε πει πολλές φορές στους φίλους του πως δεν θα αντέξει και θα πεθάνει ανήμερα των γενεθλίων του.

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ