Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει ότι βρίσκεται μεταξύ των καταθετών της UBS που περιλαμβάνονται στην αποκαλούμενη «Λίστα Μπόργιανς» την οποία διερευνούν για φοροδιαφυγή οικονομικοί εισαγγελείς, εξέδωσε ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος.

Δείτε ακόμη: Δήλωση – βόμβα από τον Παπαδόπουλο: «Δεν θέλω να έρθει στην εκπομπή μου ο Πλούταρχος» – Τι συνέβη;

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR στο δελτίο ειδήσεων, ο ηθοποιός αναφέρει:

«Πρόσφατα «κρεμάστηκα» κι εγώ στα περίπτερα -εξώφυλλο παρακαλώ- διότι υποτίθεται ότι έχω πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ σε Ελβετική τράπεζα! Και οσονούπω θα κληθώ και από τον εισαγγελέα να καταθέσω… Αυτά όλα, σύμφωνα με δήθεν, ασφαλείς πληροφορίες. Κάποιοι που με συμπαθούν θα στεναχωρήθηκαν: «Κρίμα, μας κάνει και τον αριστερό και τον προοδευτικό, τελικά όλοι ίδιοι είναι», και κάποιοι που με αντιπαθούν…

Επειδή λοιπόν, δεν είναι όλοι ίδιοι, δηλώνω ότι ουδέποτε είχα πενηνταράκι σε τράπεζα του εξωτερικού και ουδέποτε είχα τέτοια απλησίαστα ποσά σε τράπεζα του εσωτερικού! Πολύ περισσότερο, χρήματα που δεν είχαν δηλωθεί».

Δειτε ακόμη: Σπύρος Παπαδόπουλος: Δες τον σε μία ΣΠΑΝΙΑ εμφάνιση με τον 20χρονο ΓΙΟ του!

Δείτε ακόμη: Το ξέσπασμα του Σπύρου Παπαδόπουλου για τις φωτογραφίες με την Νικολέτα Κοτσαηλίδου: «Θα τους είχα στείλει φυλακή…»

 

loading...