Η ιστορία είναι 100% αληθινή και βγαίνει από το αστυνομικό δελτίο της Γλυφάδας.
Το ζευγάρι είχε απασχολήσει πάρα πολλές φορές στη γειτονιά με φωνές, σπασίματα και εντάσεις. Η ξανθιά παρουσιάστρια, που ζούσε τον έρωτα της ζωής της, ανεχόταν όλα τα βίαια ξεσπάσματα του συντρόφου της, που έφταναν μέχρι και τον ξυλοδαρμό. Ένα βράδυ όμως, η κατάσταση ξέφυγε και οι γείτονες απελπισμένοι κάλεσαν την αστυνομία και το συμβάν επιμελήθηκε περιπολικό από το αστυνομικό τμήμα της  Γλυφάδας.

Τότε η παρουσιάστρια πετάχτηκε έντρομη στην έξοδο της πολυκατοικίας και παρακάλεσε τους αστυνομικούς, να μην καταγράψουν το συμβάν και να μην δώσουν σημασία στην καταγγελία, καθώς όπως είπε, ήταν κάτι προσωπικό που θα φρόντιζε να το διευθετήσει.
Οι αστυνομικοί, απέτησαν να δούνε τον σύντροφο της παρουσιάστριας, ο οποίος εμφανίστηκε μπροστά τους κυριολεκτικά τύφλα στο μεθύσι. Του έκαναν ευγενικές συστάσεις να μην ξανασυμβεί το γεγονός και φρόντισαν να εγκαταστήσουν σαφές οτι την επόμενη φορά που θα έρθουν καταγγελίες για φωνές, βρισιές και σπασίματα θα τους έπαιρναν στο τμήμα για διατάραξη κοινής ησυχίας.

Η πραγματηκότητα είναι, ότι η ξανθιά εντυπωσιακή παρουσιάστρια ήταν τόσο ερωτευμένη με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που ήταν διατεθημένη να υποστεί τα πάντα αρκεί να είναι μαζί του. Από τότε το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν απασχόλησε ξανά τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

loading...