Οι πληροφορίες για την τέλεση της διαδικασίας είναι γνωστές από καιρό. Είναι όμως και πρωτόγνωρες για τα ελληνικά – ου μην και ευρωπαϊκά – δεδομένα, αφού οι υποψήφιοι θα βρεθούν κλεισμένοι για κοντά δύο μέρες, χωρίς δικαίωμα επαφής με τον έξω κόσμο, παρά μόνο για δύο τηλεφωνήματα, τα οποία θα είναι εισερχόμενα και όχι εξερχόμενα, οπότε το σκηνικό θα μπορούσε να θυμίζει διήμερη εκδρομή λυκείου, μόνο που αντί για μαθητές έχουμε επιχειρηματίες, εκπροσώπους, νομικούς συμβούλους και μεγάλα επιτελεία, τα οποία είτε θα συμβουλεύσουν τον επιχειρηματία είτε θα πάρουν τις κρίσιμες αποφάσεις δίκην των απόντων.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Δημήτρη Κοντομηνά να επιλέγουν να μην βρεθούν στην διαδικασία εκ των έσω, αλλά διά αντιπροσώπων, ήταν πολύ πιο εύκολο να στραφούν τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων στις υπόλοιπες παρουσίες.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν αυτός που συγκέντρωσε όλο το πλήθος των απεσταλμένων γύρω του και έδειξε να το απολαμβάνει, με το μειδίαμα του να δείχνει την σιγουριά ενός παίχτη πόκερ που ξέρει πως να φτάνει την παρτίδα εκεί που θέλει.

Ο κ. Μαρινάκης δεν ήρθε μόνος του προφανώς, είχε πολλούς συνεργάτες μαζί του, αλλά εκείνη που κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν μια ξανθιά δικηγόρος για την οποία όλοι άρχισαν να κάνουν ερωτήσεις και κανείς δεν γνωρίζει περισσότερα.

Πηγή:athensmagazine.gr

Πρώτη φορά: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φωτογραφίζει τις κόρες της μαζί με την πεθερά της

Να της ζήσει! Αγαπημένη πρωταγωνίστρια έγινε πρώτη φορά μαμά

Απίστευτη γκάφα! Ο Ανδρέας Γεωργίου χάιδευε την κοιλίτσα της Χριστιάνας Αριστοτέλους ενώ είχε αποβάλει -Δείτε την αντίδρασή της παρουσιάστριας (Βίντεο)

Τα καλύτερα μας σήμερα

Τα πιο cool και μοδάτα μπλουζάκια των Bershka με λιγότερα από 5 ευρώ! Τρέξτε να τα αγοράσετε!

Μόνο εδώ: H Βίκυ Χατζηβασιλείου αποκαλύπτει τη διατροφή που ακολουθεί αμέσως μετά τις διακοπές

Ζηλέψαμε την μοντέρνα διακόσμηση στην alternative μεζονέτα της Ράνιας Κωστάκη! Δείτε φωτογραφίες από το διαμάντι της Φιλοθέης

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ