Πλήρωσε την πρώτη δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια η εταιρεία DIMERA MEDIA του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είναι και ο πρώτος επιλαχών μετά την απόσυρση από τον διαγωνισμό της πλευράς Καλογρίτσα. Ο επιχειρηματίας κατέθεσε το ποσό των 20,5 εκατ. ευρώ, ενώ νωρίτερα ολοκληρώθηκε ο έλεγχοςπόθεν έσχες.

Ο Ιβάν Σαββίδης λοιπόν, έκανε τη δήλωσή του πράξη, καθώς ήδη από την περασμένη Δευτέρα, όταν και αποσύρθηκε η πλευρά Καλογρίτσα είχε δηλώσει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να καταβάλει το ποσό της πρώτης δόσης. Υπενθυμίζεται ότι ο Ιβάν Σαββίδης είχε καταθέσει προσφορά ύψους 61,5 εκατ. ευρώ για την άδεια.

Ως προς το τι μέλλει γενναίσθαι, ακόμη παραμένει ανοιχτό το εάν ο κ. Σαββίδης θα συνεργαστεί με κάποιο από τα κανάλια που δεν έλαβαν άδεια, ή θα «χτίσει» από την αρχή έναν καινούργιο δίαυλο. Υπενθυμίζεται ότι σε προχτεσινή δήλωσή του ο επιχειρηματίας, απέκλεισε το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τον Alpha.

Ως προς το επίσημο έγγραφο, η απόφαση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου με την οποία ο Σαββίδης ανακηρύσσεται οριστικός υπερθεματιστής της τέταρτης τηλεοπτικής άδειας δημοσιεύτηκε στη «Διαύγεια».

Πλήρωσε την πρώτη δόση για την άδεια και ο Ιβάν Σαββίδης

Διαβάστεα ακόμη στο Youweekly.gr:

Λίγο πριν την πρεμιέρα συνεργάτιδα της Μενεγάκη έφυγε και πήγε στη Σκορδά!

Αποκάλυψη σοκ στο Μπρούσκο: Αυτός είναι ο νεκρός! Όλη η τραγική αλήθεια…

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η μεγάλη αλλαγή που θα δούμε τη Δευτέρα

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Ποιος χωρισμός; Μαζί σε λαμπερό γάμο Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης στην Αμερική!

Έξω φρενών η Ζήνα Κουτσελίνη με την Ελένη Μενεγάκη! Τα «χώνει» δημοσίως στην παρουσιάστρια (Βίντεο)

Κρατερός Κατσούλης: H γλυκιά ανακοίνωση του ηθοποιού on air για την τρίτη εγκυμοσύνη της Καραβάτου (Βίντεο)

 

loading...