Κι όμως! Το αίμα της πάγωσε. Ο τρόμος την κυρίευσε που νόμιζε ότι ήρθε το… τέλος της. Ξινή βγήκε στην Ελένη Μενεγάκη η εξωτική απόδραση που είχε πραγματοποιήσει πριν μερικά χρόνια, αφού είδε τη ζωή της να… κινδυνεύει. Για την ακρίβεια έτσι νόμιζε. Ενώ κολυμπούσε σε μια φανταστική θάλασσα απολαμβάνοντας τα πολύχρωμα ψάρια και τα καρχαριάκια που κολυμπούσαν δίπλα της, ξαφνικά πανικοβλήθηκε.

Και η αιτία δεν ήταν άλλη από μια θαλάσσια χελώνα. «Έχω δει από κοντά θαλάσσια χελώνα, στο εξωτερικό, σε εξωτικό μέρος. Ήμουν στα ρηχά με τη μασκούλα μου και τα ψαράκια, περνάγανε και κάτι μικρά καρχαριάκια -μικρά μη φανταστείς- και μπήκα και λίγο πιο μέσα, σε κάτι βραχάκια. Ξαφνικά, σκάει μπροστά μου μια θαλάσσια χελώνα τεράστια!», ανέφερε μέσα από την εκπομπή της.

Δίχως να χάνει χρόνο άρχισε να κολυμπά προς την ακτή. «Παιδιά… αρχίζω και κουνάω τα πόδια μου σαν τρελή, δεν ήξερα προς τα που! Βγάζω το κεφάλι μου να δω που είναι η παραλία και αρχίζω και τρέχω με χίλια. Νόμιζα ότι είδα ένα…» Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο και θα λυθείτε στο γέλιο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελένη Μενεγάκη: Στο εξωτερικό για το Πάσχα υπό άκρα μυστικότητα – Τι θα γίνει με την εκπομπή της

Πρώτη φορά: Η Μενεγάκη μίλησε ανοιχτά για τους καβγάδες με τον γιο της – Δεν φαντάζεστε τον λόγο

Απίστευτο! Νέα αγωγή-βόμβα του Λάτσιου κατά της Ελένης Μενεγάκη! Πόσα χρήματα ζητάει από την παρουσιάστρια

loading...