Ξεκίνησε να δουλεύει επαγγελματικά απ’όταν ήταν πέντε ετών λόγω των γονιών της που ήταν ηθοποιοί. Δεν έκανε ποτέ μεγαλοεπήβολα σχέδια για να μην μείνουν σαν απωθημένα… Στα 64 χρόνια της είναι αρκετά συνειδητοποιημένη, νιώθει χορτασμένη και ζει με το ίδιο κέφι και την ίδια ζωντάνια καθετί που κάνει. Η Σόφη Ζαννίνου φωτογραφίζεται και μιλά στο You χωρίς φόβο αλλά με πάθος!

sofi1

-Πώς ήταν ο Ζαννίνος σαν πατέρας;

«Πάρα πολύ αυστηρός. Όχι μόνο ως πατέρας αλλά και ως επαγγελματίας. Ήταν, όμως, και φοβερός δάσκαλος. Έχω πάρει πάρα πολλά στοιχεία από εκείνον».

-Δεν φοβηθήκατε τη σύγκριση μαζί του;

«Πέρα από τη σύγκριση είναι πολύ βαρύ το φορτίο. Χρειάστηκε κόπος και αγώνας. Δεν ήταν εύκολο. Με το που βγαίνεις ο κόσμος περιμένει να παίξεις καλύτερα από τον πατέρα σου. Αλλά δεν γίνεται αυτό».

-Στο παρελθόν αρνηθήκατε να κάνετε γυμνή φωτογράφιση…

«Μου είχε γίνει πρόταση από το «Playboy» και αρνήθηκα. Δεν θα μου άρεσε να κυκλοφορεί το κορμί μου γυμνό στα περιοδικά και να είναι κρεμασμένο στα περίπτερα. Ήταν μια εύκολη απόφαση παρότι τα λεφτά ήταν πολλά».

-Έχετε βγάλει χρήματα;

«Δόξα τω Θεώ ζω αξιοπρεπώς».

Δείτε ακόμη: Σόφη Ζαννίνου: Αποκάλυψε την ηλικία της και πάθαμε σοκ!

-Έχετε φτιάξει το δικό σας σπίτι. Βιώνετε δυσκολίες στη διαχείρισή του;

«Πίστεψέ με δεν διαφέρω καθόλου με τον μέσο Έλληνα. Δεν μου αρέσει καθόλου που πληρώνω ΕΝΦΙΑ και το θεωρώ εντελώς άδικο. Σε αυτό το σπίτι έχω πληρώσει από το πόμολο του συρταριού της κουζίνας μέχρι το ΙΚΑ των εργατών. Είναι άδικο να δίνω… νοίκι για να μένω
στο σπίτι μου»!

-Ψέματα σας έχουν πει;

«Μπορεί να μου έχουν πει πολλά ψέματα και να μην το έχω καταλάβει. Όταν, όμως, το αντιληφθώ, το λέω κατάμουτρα και προσβάλλω βαρύτατα αυτόν που τα λέει»

-Σας έχει κοστίσει το γεγονός ότι λέτε αυτό που σκέφτεστε;

«Μου έχει κοστίσει αλλά δεν το έχω μετανιώσει καθόλου».

 

loading...