Τον Δημήτρη Πιατά φιλοξενεί αυτό το Σάββατο ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την άγνωστη ιστορία για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τις πλάτες που της έκανε για να βγει….Δείτε αναλυτικά τι είπε:

Για εκείνους που του ζητούν να πει ένα αστείο:
«Όλοι μου ζητούν να τους πω ένα αστείο. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή. Είναι σα να ρωτάνε ένα γιατρό «μου βγάζεις τις αμυγδαλές μου» σε έναν κοινωνικό χώρο και ούτε καν στο χειρουργείο. Δεν έχω πρόβλημα να σου πω ένα αστείο αλλά θα ήθελα να είναι επί σκηνής και τουλάχιστον να πληρώνομαι. Αρνούνται το ότι ένας κωμικός μπορεί να είναι και σοβαρός.»

Για τα πρώτα του χρήματα:
«Όταν πήρα τα πρώτα μου χρήματα δεν ήξερα τι να τα κάνω γιατί ήταν πάρα πολλά. Ήταν από το θέατρο και εγώ ήμουν ένας ανερχόμενος ηθοποιός. Με ζήτησε ο επιχειρηματίας Ηλίας Μαροσούλης θέλοντας να προσθέσει νέο αίμα και ηθοποιούς που θα βρισκόντουσαν δίπλα σε ονόματα-τέρατα όπως η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Σωτήρης Μουστάκας, ο Κώστας Βουτσάς. Εγώ είπα όχι επειδή ντρεπόμουν. Όμως η προσωπική μου ανασφάλεια και αθωότητα μεταφράστηκε ως starsystem. Όταν βρέθηκα ταμπέλα στα τρόλει έκλαιγα, ντράπηκα, έχασα την καθημερινότητά μου, δεν μπορούσα να κυκλοφορήσω στο δρόμο. Επίσης, μεταφράστηκε σε μία σακούλα χρήματα, τα οποία ήταν πολλά.»

Για τη σχέση του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη:
«Η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να κάνει παρέα με ένα καλό παιδί. Και κατά κάποιο τρόπο ήμουν το άλλοθι του Βλάσση Μπονάτσου. Με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε «έχουμε βγει μαζί σήμερα το βράδυ». Έκανα κανονικά πλάτες.»

zappit

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη πριν από τις πλαστικές – Άλλος άνθρωπος!!!

Αλεξάνδρα Ούστα: Με νέο μαλλί και νέο σύντροφο, 2 χρόνια μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά!

Το απίστευτο κόμπλεξ της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Δεν ήθελε να είναι…» – Τι αποκάλυψε ο Φώτης Μεταξόπουλος;

loading...