Είναι πάντα χαμογελαστός, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει περάσει δύσκολα. Σε μια κατάθεση ψυχής ο ηθοποιός που έχει χαρίσει άφθονες στιγμές αποκάλυψε το άγνωστο πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί. Δεν δίστασε μάλιστα να κατηγορήσει τον εαυτό του γι αυτήν την κατάσταση χαρακτηρίζοντάς τον ηλίθιο.

«Ανήκω στη γενιά των τεμπέληδων Αμερικανών» ανέφερε ο 59χρονος ηθοποιός στο «Radio Times» προσθέτοντας «Ήμουν παχύς. Με είχατε δει σε ταινίες, ξέρετε πώς ήμουν. Ήμουν τελείως ηλίθιος. Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσω το πρόβλημα απλά αφαιρώντας από τη διατροφή μου το ψωμί από τα cheeseburger. Ε, λοιπόν χρειάζεται κάτι περισσότερο από αυτό».

Ωστόσο δηλώνει αισιόδοξος πως θα ξεπεράσει την ασθένεια «Ο γιατρός μου είπε ότι αν διατηρήσω ένα συγκεκριμένο βάρος, θα πάψω να έχω διαβήτη τύπου 2» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να αναφέρουμε πως ο χολιγουντιανός ηθοποιός διαγνώστηκε με  διαβήτη τύπου 2 το 2013 πιστεύοντας τότε ότι αυτό προκλήθηκε από τις απότομες αλλαγές βάρους για ρόλους όπως του ναυαγού στην ομώνυμη ταινία ή του ομοφυλόφιλου που πεθαίνει από AIDS στην ταινία «Philadelphia».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής θα γίνει ταξιτζής για να μεγαλώσει τα παιδιά του

Τα υπονοούμενα της Αραβανή για τον Βρεττό και η αποκάλυψη on air για τον χωρισμό τους

Τα πρώτα λόγια του Βαρδή για την κόρη του και η συγκινητική αναφορά στον πατέρα του που έκαναν τους πάντες να δακρύσουν

loading...