Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες μακριά από το Πρωινό του ΑΝΤ1 καθώς ταλαιπωρείται από μία γρίπη. Ο παρουσιαστής όμως βρήκε την ευκαιρία και  μέσα από το blog του μας παραθέτει τη δική του άποψη για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη, τα άσχημα παιχνίδια της μοίρας και απευθύνει το δικό του αντίο στον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

Διαβάστε το κείμενο που φέρει τίτλο «Η τιμή της επιτυχίας»:

«Η μοίρα παίζει τελικά άσχημα παιχνίδια. Την μια στιγμή πρώτη είδηση γίνεται ο ατυχής όντως στίχος του Παντελίδη για την Κύπρο… Και να σου οι εκπομπές, να σου τα social media και τα site έστησαν το γνωστό δικαστήριο.

Όχι μη βιαστείτε, δεν συμμετείχα αυτή τη φορά, όχι από άποψη, αλλά λόγω μιας δυνατής γρίπης που με κράτησε όλη τη εβδομάδα σπίτι. Την άλλη στιγμή μαθαίνεις την τραγική είδηση, μένεις άφωνος στο άκουσμα ότι ένας νεότατος άνθρωπος χάνει με τόσο φρικτό τρόπο τη ζωή του και ειλικρινά δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς.

Ο Παντελίδης ήταν αυτό που λέμε δημιούργημα της ίδιας της κοινωνίας. Βγήκε μακριά από κυκλώματα συστήματα, μακριά από την νύχτα, απευθύνθηκε στη μάζα και έγινε αστραπιαία ο αγαπημένος της λαϊκός τραγουδιστής. Στην αρχή όλοι τον σνομπάρισαν. Ακόμα και οι συνάδελφοι του. Είπαν ότι μιμείται άλλους, ότι θα τελειώσει γρήγορα. Αντιθέτως αυτός γίνονταν όλο και πιο δημοφιλής.
Αυτό δεν συγχωρείται στην Ελλάδα. Είμαστε όλοι έτοιμοι να ξεσκίσουμε στο πρώτο στραβοπάτημα τον επιτυχημένο. Έτσι αισθανόμαστε και μεις δυνατοί και αποκτούμε οντότητα μέσω της δικής του απαξίωσης.

Το ίδιο δεν έγινε και με τον Λάκη; Είναι σύμφωνα μ όλες τις έρευνες ο δημοφιλέστερος των Ελλήνων. Έχει τη δύναμη να επηρεάζει κόσμο και ακόμα και να τον κατευθύνει πολιτικά. Πόσοι άραγε τον φθονούν και τον ζηλεύουν για όλο αυτό; Και να που έρχεται η στιγμή που κάνει το μεγάλο λάθος. Γιατί ότι και να είπε μετά, ήταν λάθος. Ακόμα και αν το είπε μόνο για τον Σόιμπλε δεν προκύπτει από πουθενά ότι ένας άνθρωπος γίνεται μοχθηρός λόγω της αναπηρίας του.

Τον περίμεναν όλοι στη γωνία και…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο Athensmagazine.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λύγισε ο Χολίδης την ώρα που τραγουδούσε Παντελίδη – Ξέσπασε σε κλάματα!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Άι στα κομμάτια …»: Πρωτοφανές ξέσπασμα του Γιάννη Στάνκογλου για το θάνατο του Παντελή Παντελίδη

loading...