Στο φινάλε της ζωντανής σύνδεσης με το Happy Day, ο Δήμος Βερύκιος μίλησε για την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και τη μεζονέτα της που βγαίνει …στο σφυρί. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έπρεπε να ολοκληρώσει τη θεματική ενότητα για να περάσει σε διαφημίσεις. Είπε, λοιπόν: «Άμα θες έχουμε την Κωνσταντίνα μας μετά καλεσμένη, έλα εδώ παρεούλα να κάνουμε ωραία κουβέντα».

Τότε ήταν που το ύφος του Δήμου Βερύκιου έγινε ιδιαίτερα αυστηρό και δήλωσε: «Αυτά που σας είπα, να τα βάλετε καλά στο μυαλό σας. Και κυρίως την τελευταία είδηση, ότι αν δεν έχεις μυαλό δεν μπορείς να κρατήσεις ούτε άντρα, ούτε περιουσία. Κράτα το…».

«Ωραίες ευχές μου δίνεις στα γενέθλιά μου!», παραπονέθηκε η Σταματίνα, αλλά ο δημοσιογράφος την καθησύχασε χαμογελώντας: «Όχι σε σένα μόνο… Επειδή σ’ αγαπάω, γι’ αυτό σου δίνω».

zappit

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Δήμος Βερύκιος τα χώνει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νέα κόντρα στον Alpha (Βίντεο)

Σεισμός! Μενεγάκη – Σπυροπούλου: Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση μετά από καιρό! Τί είπαν και πού συναντήθηκαν – Όλο το ρεπορτάζ!

Η άγρια επίθεση του Βερύκιου στην Δήμητρα Λιάνη – Ποιο είναι το υπέρογκο ποσό που χρωστάει και βγαίνει στο σφυρί το σπίτι της (Βίντεο)

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ