Άσχημο παιχνίδι παίζει η ζωή στον Γιώργο Τσαλίκη τα τελευταία χρόνια! Από τον αδελφό της γυναίκας του, στον φίλο του Πανατελή Παντελίδη και την λατρεμένη του θεία! Τρία τροχαία που συγκλόνισαν την ζωή του Έλληνα τραγουδιστή και πήραν εντελώς ξαφνικά από την ζωή λατρεμένα του πρόσωπα!

Tου Παναγιώτη Παπανικολάου

Η αρχή των τραγικών γεγονότων έγινε πριν μερικά χρόνια, όταν ο αδελφός της γυναίκας του ενεπλάκη σε ένα σοβαρό τροχαίο! Ο άτυχος άνδρας ήταν σε κώμα για καιρό ώσπου μετά από μεγάλη μάχη άφησε την τελευταία του πνοή και βύθισε στο πένθος τον γνωστό τραγουδιστή και την οικογένειά του.

Δείτε ακόμη: Ψυχολογικά ράκος ο Τσαλίκης – Δείτε τι είπε βγαίνοντας από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα του! (Video)

Μάλιστα είχε μιλήσει πρόσφατα για αυτό το τραγικό συμβάν: «Πριν από κάποια χρόνια χάσαμε τον αδελφό της γυναίκας μου σε ένα τροχαίο. Ένα χρόνο πριν, ήταν σε κώμα. Ζήταγα λοιπόν να μπαίνω μαζί του πέντε λεπτά την ημέρα για να του μιλάω, γιατί μας λέγαν να του μιλάω για να επανέλθει. Δεν ήξερα τι να του πω και το μόνο που μου έβγαινε όταν πήγαινα εκεί ήταν αυτό».

Η συνέχεια ήρθε τον Φεβρουάριο του 2013, όταν ο Γιώργος Τσαλίκης έχασε έναν πολύ αγαπημένο του άνθρωπο…διαβάστε την συνέχεια εδώ.

Δείτε ακόμη: Το μήνυμα του Γιώργου Τσαλίκη μετά το θανατηφόρο τροχαίο με πρωταγωνίστρια την μάνα του που συγκλονίζει!

Δείτε ακόμη: Σοκάρει η καταγγελία του Γκλέτσου για το τροχαίο της μητέρας του Τσαλίκη- «Ήταν λάθος η σήμανση»

loading...