Τη γνωρίσαμε ως Shaya πριν από πολλά χρόνια, όταν μας συστήθηκε σαν μέλος του συγκροτήματος «Ηi 5″, αλλά το πραγματικό της όνομα δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Η τραγουδίστρια σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το βαφτιστικό της όνομα και μίλησε για τις σχέσεις με την οικογένειά της.

«Μαριάννα – Σαντέλ για την ακρίβεια, όπου Σαντέλ σημαίνει τραγουδίστρια! Ναι, υπάρχει μια πολύ στενή μου φίλη από το γυμνάσιο που με φωνάζει έτσι ακόμη, αλλά για τους περισσότερους φίλους μου είμαι πλέον», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια στο περιοδικό HELLO.

Τι ανέφερε όμως για το δέσιμο με την οικογένειά της; «Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας κι ας είναι η χιλιομετρική απόσταση μεγάλη μεταξύ μας. Έχω λάβει πολλή αγάπη από την οικογένειά μου. Έχω φοβερή αδυναμία στον αδερφό μου, καθότι τον είχα σα δικό μου παιδάκι κι όταν ήμασταν μικροί αναπτύξαμε ιδιαίτερη σχέση, την οποία διατηρούμε. Με τον πατέρα μου βλεπόμαστε τακτικά, μπορεί και τέσσερις φορές το χρόνο. Η μητέρα μου ζει πλέον στην Τουρκία, όπου την έχω επισκεφθεί, διατηρούμε συχνή επικοινωνία. Γενικά χαίρομαι που επιτέλους έχω την οικογένειά μου πιο κοντά, διότι όσο ζούσε η μητέρα μου με τον αδερφό μου στην Ισλανδία, ήταν πολύ δύσκολο να βλεπόμαστε, λόγω απόστασης και κόστους».

Όσο για τις σχέσεις της με τον αδερφό της, η Shaya υποστήριξε: «Τώρα που ζει στην Σουηδία, συγκριτικά πιο κοντά από την Ισλανδία, θα έχω πολλές περισσότερες ευκαιρίες να το βλέπω. Με στεναχωρεί πολύ που από το 2002 μέχρι σήμερα έγιναν πολλά στη ζωή του στα οποία δεν ήμουν δίπλα του. Ξέρει όμως πως τον αγαπώ και ξέρω πως με αγαπά και εκείνος πολύ. Θα ήθελα να βρισκόμουν δίπλα του σε όλες τις στιγμές που βίωσε μεγαλώνοντας. Θυμάμαι όταν τον είδα έφηβο, πριν από οκτώ χρόνια, ενώ πρόσφατα, μετά από τόσο καιρό αντίκρισα έναν άντρα ο οποίος προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή του, αυτόνομο και ώριμο. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμένα. Περίμενα να ξαναδώ τον μικρό μου αδερφό. Πλεόν, θα φροντίσω να αποκτήσουμε ξανά το δέσιμο που είχαμε μικροί».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Shaya φωτογραφίζεται με τον πατέρα της κι εσεις θα πάθετε πλάκα!Shaya: Θα πάθεις πλάκα με την πανέμορφη μονοκατοικία που μένει! (PHOTOS)«Ασλανίδου και Κουινέλης δεν είναι ικανοί κριτές για το Voice»: Ποιος τραγουδιστής «χαντάκωσε» με την κριτική του τους δυο καλλιτέχνες;

loading...