​Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τον χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ωστόσο η υπόθεση του συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο. Όλος ο κόσμος συνεχίζει να γράφει και να έχει οργή μέσα του γι’αυτό το παιδί, για ένα παιδί που έχασε άδικα την ζωή του!

g

Το βίντεο με το μοιρολόι, για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη:

«Δέκα μήνες χωρίς τον Βαγγέλη μας…
‪#‎Λείπεις‬!!!Μες στο κοιμητήρι, αχ πικρή βροχή κάνε να μη σβήσει τούτο το κερί
κι ούτε ένα λουλούδι να μη μαραθεί δεν τον σκοτώσαν έχει κοιμηθεί.Κι εσύ αγέρα πάψε πια να κλαις. Δεν έχει φύγει, ψέματα μου λες. Μη κοιτάς το στήθος που ‘χει ματωθεί δεν τον σκοτώσαν, έχει κοιμηθεί. Ζεστό σαν το ψωμί, καθάριο σαν νερό ένα παλικάρι είκοσι χρονών. Ούτε που τ’ αφήσαν ν’ απολογηθεί δεν τον σκοτώσαν, έχει κοιμηθεί. Μαύρο κοιμητήρι, πως και να γενείς κάμπος της ελπίδας και της προσμονής. Ο αρχάγγελος μου έχει πια χαθεί. Μου τον σκοτώσαν, δεν θα ξαναρθεί»

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε νεκρός τον περασμένο Μάρτιο, περίπου ένα μήνα αφότου είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του. Ο λόγος είναι ότι κάποιος ή κάποιοι στόλισαν το συγκεκριμένο σημείο σε περιοχή στα Γιάννενα με Χριστουγεννιάτικα στολίδια.

«Ο Χριστουγεννιάτικος κήπος σου»: 

Δείτε ακομη: Συγκλονιστικό: Στόλισαν το σημείο που βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης Γιακουμάκης – Οι φωτογραφίες που έχουν κάνει όλη την Ελλάδα να δακρύσει

 

loading...