Στο πλατό της Φαίης Σκορδά βρέθηκε σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου και μίλησε για όλους και για όλα. Ανάμεσα στα άλλα μάλιστα, εξήγησε για ποιον λόγο δεν βλέπουμε εκείνη και τον Φώτη Σεργουλόπουλο φέτος στην τηλεόραση.

«Ήμουν από το 1998 στον αέρα, χωρίς μία διακοπή. Είναι περίεργο. Άρχισα να το καταλαβαίνω στο τέλος της άνοιξης, αρχές καλοκαιριού όταν άρχισα να βλέπω ότι μπερδεύουν πολύ τα πράγματα οι άδειες σε σχέση με τις συμφωνίες που μπορείς να κάνεις. Καταλήξαμε ότι δεν υπάρχουν προτάσεις που μπορούμε να κάνουμε κάτι που να μας αρέσει ή δε βρίσκαμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε.

Πέρασα ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι ξεκούραστο, νόμιζα ότι δεν με νοιάζει. Όταν γύρισα μετά τον Σεπτέμβρη ήταν σαν κάτι να είχε μπλοκάρει στους ρυθμούς μου και ήμουν σαν να μην ξέρω που να πατήσω. Όλη αυτή η συνήθεια ήταν κάτι που μου έλειψε μέχρι να βάλω σε τάξη τα πράγματα που έχω τώρα. Όταν βλέπω ότι σε μια δουλειά δεν μπορώ να ελέγξω το αποτέλεσμα κάνω κάτι άλλο». Δείτε στο βίντεο τι είπε για τις προτάσεις που δέχτηκε εκείνη και ο Φώτης.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει! Οι ευχές της Αθηνάς Οικονομάκου στον σύντροφο της και η δημόσια εξομολόγηση!

Δήλωση-βόμβα για τη Μενεγάκη και τη ζωή της: «Δεν θα έχει καλό τέλος γιατί…»

Επιτέλους! Δεύτερο μωρό για Μπόσνιακ και Ρέμο – Η γλυκιά ανακοίνωση της Υβόννης

loading...