Ήταν έναν μήνα πριν, όταν η Κρίσι Τέιγκεν, μιλώντας στο σόου της FABLife, εξομολογήθηκε στη συμπαρουσιάστριά της Τάιρα Μπανκς ότι δυσκολεύεται να συλλάβει παιδί.

«Θα πω ειλικρινά ότι ο Τζον (σ.σ.: ο τραγουδιστής Τζον Λέτζεντ, σύζυγός της) και εγώ έχουμε πρόβλημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει παιδί 5 ή 6 χρόνια πριν, αν συνέβαινε», είπε το διάσημο μοντέλο, ξεσπώντας σε κλάματα και αποκαλύπτοντας ότι έχουν απευθυνθεί σε κέντρα γονιμότητας.

Μετά την εξομολόγηση αυτή ήρθε η στιγμή για μία ακόμα, πιο ευχάριστη αυτή τη φορά. «Ο Τζον κι εγώ είμαστε τόσο χαρούμενοι και σας ανακοινώνουμε ότι είμαι έγκυος», έγραψε η 29χρονη Τέιγκεν στο Instagram. Τα ευχάριστα νέα συνόδευε μία ρομαντική ασπρόμαυρη φωτογραφία του ζευγαριού, στην οποία ο διάσημος τραγουδιστής χαϊδεύει την κοιλιά της συζύγου του.

«Όπως πολλοί από εσάς θα γνωρίζουν, προσπαθούμε εδώ και καιρό να κάνουμε παιδί. Δεν ήταν εύκολο, αλλά συνεχίσαμε να προσπαθούμε γιατί ανυπομονούμε να φέρουμε το πρώτο μας παιδί στον κόσμο και να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που αυτό τελικά συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις ευχές σας», έγραψε το μοντέλο, λέγοντας ότι ανυπομονεί να μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

 

loading...