Δεν σταματούν να έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το μοιραίο βράδυ πριν το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες από το “Πρώτο Θέμα” και δείχνουν τον τραγουδιστή να παίζει χαρτιά ενώ έχει κοντά του ένα γεμάτο ποτήρι και την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου στο πλευρό του, φαίνεται πως είναι η αρχή για τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, οι δυο εικόνες είναι καρέ από ολόκληρο video που καταγράφηκε από τους θαμώνες στο σπίτι που έπαιζαν στιγμή που έπαιζαν χαρτιά. Και δεν είναι το μόνο. Το υλικό όπως εκτιμούν άνθρωποι που γνωρίζουν το συγκεκριμένο χώρο, είναι video από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που καταγράφει τις κινήσεις όσων συμβαίνουν μέσα εκεί. Και φυσικά, αυτό δημιουργεί ερωτήματα για το πόσο “φιλικό” ήταν το σπίτι στη Γλυφάδα που βρέθηκε ο Παντελής Παντελίδης (, ενώ δεν αποκλείεται το video που υπάρχει να δείξει σε τι κατάσταση βρισκόταν ο τραγουδιστής, λίγο πριν φύγει από το χώρο με το αυτοκίνητό του.

Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το tlife, στο φως της δημοσιότητας έρχεται και η πραγματική κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, που αναφέρει: “Ήμασταν μαζί με τον Παντελή και παίζαμε χαρτιά… Είχα ανεβάσει άλλωστε και σχετική φωτογραφία στα Social media πριν το τροχαίο. Είχε πιει, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσο ακριβώς”.

Την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν η μητέρα του Παντελή Παντελίδη δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Πέρασαν τρεις μήνες από τον θάνατο του γιου , όμως πολλά ερωτήματα παραμένουν ακόμη αναπάντητα.

Χθες, η μητέρα του, Αθηνά μέσω social media προκάλεσε ερωτηματικά με τις αναρτήσεις της. Συγκεκριμένα κοινοποίησε δύο φωτογραφίες με μακροσκελή κείμενα για την υπόθεση του γιού της, από το προφίλ του “Νίκου Μεταξά”. Ανάμεσα σε άλλα γράφτηκε: «Να πω δυο λόγια για το… “φιλικό” αυτό σπίτι και τις φωτογραφίες από αυτό. Καταρχήν, όπως ακούστηκε αν είναι αλήθεια, ο Παντελής είχε μείνει με ένα πενηντάρι στην τσέπη και ότι έχασε πάνω από 25.000 και βγήκε και χρεωμένος με 9.000 ευρώ (αν αληθεύουν αυτά έχασε 34.000 ευρώ), το σπίτι αυτό δεν λέγεται “φιλικό” αλλά “πολύ εχθρικό”…». Διαβάστε τη συνέχεια εδώ 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση της Μίνας Αρναούτη για τις επίμαχες φωτογραφίες με τον Παντελίδη – Τι ισχυρίστηκε ο δικηγόρος της!

 

 

Η μάνα του Παντελίδη σπάει τη σιωπή της: «Αυτή είναι η αλήθεια για τις επίμαχες φωτογραφίες»

Bόμβα! Οι καταθέσεις – φωτιά των τελευταίων ανθρώπων που είδαν ζωντανό τον Παντελίδη! «Η Φρόσω μας είπε ότι…»

 

 

loading...