Μετά το πετρόλ τι έχει σειρά; «Μόλις μου περάσει η τρέλα θα γυρίσω στο καστανό», είχε πει στο παρελθόν ηΜαίρη Συνατσάκη έχοντας κάποιες αποχρώσεις του μπλε στα μαλλιά της. Αν βέβαια τη συναντούσες από κοντά καταλάβαινες αμέσως πως δεν πιστεύει απόλυτα αυτό που λέει γιατί της άρεσε πολύ που έπαιζε με τα μαλλιά της, που μπόρεσε να κάνει ένα ασυνήθιστο χρώμα και πως δεν την ένοιαζε ιδιαίτερα η επόμενη ημέρα.

Την Κυριακή το πρωί όμως η παρουσιάστρια πήρε τη μεγάλη απόφαση και πήγε στον καλό της φίλο και προσωπικό της κομμωτή, Σπύρο Σαμοΐλη, για να αλλάξει τα μαλλιά της. Μετά από έξι ώρες στην καρέκλα η Μαίρη ήταν έτοιμη να λουστεί και να απολαύσει το αποτέλεσμα, ή μήπως όχι;

«Αυτή είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία. Τα χρώματα δεν φαίνονται εδώ. Ωστόσο υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή χρώματος στα μαλλιά μου. Τι απέγινε το πετρόλ γοργονέ; Η επιστροφή από το πράσινο Μίλι-Μαλλί, δεν ήταν τόσο απλή!», έγραψε η Μαίρη στον λογαριασμό της στο Instagram.

Παρατηρώντας το χρώμα δυσκολευτήκαμε να το προσδιορίσουμε και επικοινωνήσαμε με τη Μαίρη Συνατσάκη για να μας εξηγήσει τι συνέβη.

«Ήταν τελικό πιο δύσκολο από ότι περιμέναμε να βγει το πετρόλ από τα μαλλιά μου. Αρχικά κάναμε ντεκαπάζ, άνοιξε το μαλλί και έγινε… λαχανί. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να το επαναφέρουμε και τελικά απέκτησε ένα υπέροχο ουρανοτοξοασημοφραουλί χρώμα στα μαλλιά μου»,  είπε , όπως αναφέρει το peoplegreece, χωρίς να φαίνεται πως το έχει πάρει κατάκαρδα συμπληρώνοντας πως κουρεύτηκε και λίγο για να δυναμώσει το μαλλί της.

«Σε μια εβδομάδα θα δούμε πώς θα έχει γίνει το χρώμα και θα τα ξανά βάψουμε», κατέληξε δείχνοντάς μας πως ότι κι αν συμβεί η Μαίρη είναι cool και… πολύχρωμη!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η παρουσιάστρια που «τρώει» η Καινούργιου στο Ε

Απίστευτο: Αυτός κρυβόταν πίσω από τη φωνή του Big Brother! (PHOTO)

Σκάνδαλο με την εκπομπή της Μενεγάκη – Η Ζαρίφη πρόδωσε το μεγάλο μυστικό

 

loading...