Η ζωή του θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο βιβλίου – ή γιατί όχι μιας τηλεοπτικής σειράς. Καριέρα που θα ζήλευαν πολλοί… Μεγάλοι έρωτες, μίση, πάθη, ένας γάμος, τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες, με το τελευταίο να είναι μόλις 18 μηνών, αντιδικίες που αποτέλεσαν το θέμα πολλών τηλεοπτικών εκπομπών, καταχρήσεις… και τώρα ένας μεγάλος έρωτας, αυτός με την Κατερίνα Καπόλα, ο οποίος πρόσφατα έγινε πρωτοσέλιδο, αλλά και μια συμμετοχή στο “YFSF” του , που με την πρεμιέρα του ήδη έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης.

Είναι ερωτευμένος και φαίνεται… Η Κατερίνα είναι ο φύλακας-άγγελός του. Βρίσκεται παντού μαζί του και εκείνος την εμπιστεύεται με κλειστά μάτια… Τι κι αν έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι ο γάμος δεν είναι στα σχέδιά του, αυτήν τη φορά φαίνεται πως άλλαξαν τα πλάνα του. Ήρεμος, σίγουρος, κατασταλαγμένος και… αφόρητα ειλικρινής, ο Βαλάντης ξέρει να κάνει συνεντεύξεις που συζητιούνται!

_DSC6941

Έξαλλη η πρώην του Βαλάντη με τον δημοσιογράφο που την κατηγόρησε οτι εκείνη φταίει για την αποτυχημένη εμφάνιση του τραγουδιστή στο ΥFSF

Κάποια στιγμή είχες μιλήσεις για καταχρήσεις και για ναρκωτικά…
Μπορεί κάποια στιγμή μέσα σε όλη τη διάρκεια των χρόνων σου να πέσεις σε ένα τέτοιο παράπτωμα για λίγο λόγω αδυναμίας και να μπεις σε ένα τέτοιο τριπάκι. Καλό είναι να καταλάβεις πολύ γρήγορα το κακό που σου προκαλεί. Αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας μπορεί και να συνεχίσεις. Αν είσαι δυνατός δοκιμάζεις και φεύγεις.

Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια στη Ρόδο;
Ήρεμα. Το ότι ήμουν, όμως, παχύσαρκο παιδί με επηρέασε πολύ και δεν χάρηκα ποτέ τα παιδικά και σχολικά πάρτι γιατί δεν είχα σχέση. Είχαν όλα τα παιδιά κοπέλα, ενώ εγώ είχα κόμπλεξ λόγω των κιλών και δεν μπορούσα να πλησιάσω τα κορίτσια. Φοβόμουν την απόρριψη.

Όλη η κατάσταση με τους πρόσφυγες τι σε κάνει να σκέφτεσαι;
Να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πρόσφυγες πολέμου, που σημαίνει ότι δεν είναι όλοι φτωχοί όπως τους παρομοιάζουν. Σκοπός τους είναι να σωθούν και να πάνε σε μια άλλη χώρα για να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα. Μην ξεχνάμε ότι δίνουν σχεδόν 20.000 ευρώ για να πάνε από τη Συρία στην Ολλανδία. Δεν νομίζω πολλοί Έλληνες να διαθέτουν αυτό το ποσό. Μην κάνουμε πολύ τους έξυπνους και τους φαφλατάδες… Οι άνθρωποι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε φιλόξενοι και να καταλάβουμε το πρόβλημα.

Τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη τις έχει παρακολουθήσει;
Ο κ. Σφακιανάκης με απογοήτευσε πολύ προτρέποντας τον κόσμο να μην πληρώνει φόρους. Δεν είναι αυτή λογική. Εγώ αν ήμουν εισαγγελέας θα είχα διατάξει αυτεπαγγέλτως την ποινική του δίωξη. Έχει φτάσει να λέει αηδίες για να δημιουργεί θόρυβο.

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

YOU 153 COVER

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα κλάματα του Βαλάντη για την αποτυχημένη εμφάνιση στο YFSF- Τι αποκάλυψε ο ίδιος για την αποχώρησή του;

Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιώργου Μαυρίδη για την αποχώρηση του από το World Party: «Μου προκαλεί αηδία…»

Αποκλειστικό! Αλίκη Κατσαβού: Έντονη γυμναστική στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

loading...