Ο Αντώνης Ρέμος μέσω της δικηγόρου του, απάντησε στο δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε πως άσκησε αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ κατά της σημερινής διοίκησης του Ηρακλή.

Το όνομα του Αντώνη Ρέμου επανήλθε στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το ρεπορτάζ του Ηρακλή. Δημοσίευμα ανέφερε πως ο Ρέμος ζήτησε μέσω αγωγής 1,5 εκατομμύριο ευρώ με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Σπύρο Παπαθανασάκη, να τονίζει πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης θεωρεί πως η σημερινή ΠΑΕ είναι συνέχεια της παλιάς.

Αναλυτικά η θέση του Αντώνη Ρέμου

«Το δημοσίευμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με δήθεν αγωγή ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έχει ασκήσει ο Αντώνης Ρέμος κατά της σημερινής διοίκησης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια.

Έξι χρόνια μετά την αποχώρησή του από τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ, ο Αντώνης Ρέμος είναι ο μοναδικός Έλληνας που κατέβαλε ΟΛΕΣ τις υποχρεώσεις που του αναλογούσαν από την εμπλοκή του αυτή, αμυνόμενος στα δικαστήρια, χωρίς να έχει στραφεί ποτέ ο ίδιος κατά οποιασδήποτε μελλοντικής ή προηγούμενης διοίκησης, παρότι θα μπορούσε.

Ας αναλάβει λοιπόν καθένας το μερίδιο ευθύνης του, της Πολιτείας συμπεριλαμβανομένης κι ας επωμιστεί τα όσα του αναλογούν, χωρίς να ψάχνει άλλοθι μεταθέτοντας ευθύνες και υποχρεώσεις.

Για τον Αντώνη Ρέμο

Δικηγόρος Χριστίνα Παναγουλέα»

athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ράγισαν καρδιές! Η αφιέρωση του Ρέμου για τον Παντελίδη την Ανάσταση που συγκίνησε τους πάντες!

Ανευ προηγουμένου! Ξεφτίλισαν τον Λιάγκα δημοσίως για τις δηλώσεις του για τα σκυλιά!

Ο Σάκης Ρουβάς στην πολιτική – Δείτε τι αποκάλυψε για τις εκλογές!

loading...