Η απόφασή του ΑΝΤ1 προκάλεσε σεισμό. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο ο σταθμός του Αμαρουσίου απαγορεύει την αναπαραγωγή αποσπασμάτων των εκπομπών του χωρίς άδεια. Ωστόσο ο διευθύνων  σύμβουλος προγράμματος του ΑΝΤ1 Τζώνη Καλημέρης μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής», θέλησε να λύσει κάθε είδους απορίες.

«Το 50% κάποιων εκπομπών ήταν προβολή δικών μας προγραμμάτων. Δαπανούμε πολλά και όλοι χτίζουν εκπομπές γύρω από το δικό μας υλικό. Είναι περιουσία δική μας και των ανθρώπων μας. Υπήρξε μέρα που μετρήσαμε 3 ώρες υλικό το οποίο αναμεταδόθηκε συνολικά σε μικρά και μεγάλα κανάλια. Καταντήσαμε να τροφοδοτούμε τους άλλους.
Το υλικό που χρησιμοποιούμε εμείς είναι μικρής διάρκειας και χρησιμοποιείται στις εκπομπές «Ράδιο Αρβύλα» και «Όλα». Δεν χρησιμοποιούμε παραπάνω από τρία λεπτά.
Ως ΑΝΤ1 έχουμε τα κορυφαία σε τηλεθέαση προϊόντα. Όταν το «Ράδιο Αρβύλα» κάνει 50% τηλεθέαση με 2,5% εκατομμύρια τηλεθεατές, το να το αναπαράγει μια εκπομπή με τηλεθέαση 15% δεν μας ενδιαφέρει. Έχουμε δικές μας εκπομπές που μας αναπαράγουν και την υπερκαλύπτουμε την προβολή κάθε μέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τι απαντά ο Καλημέρης στον Λαζόπουλο – Νέα κόντρα στη σόουμπιζ! (Βίντεο)

Ο Δήμος Βερύκιος τα χώνει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νέα κόντρα στον Alpha

Συνεχίζεται η κόντρα Φουρθιώτη – Μελέτη. Δείτε τη νέα επίθεση του Μένιου προς την Ελεονώρα!

 

loading...