Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία παρουσιάστρια που κατά καιρούς δέχεται πολύ σκληρές κριτικές. Η αλήθεια είναι πως ο αυθορμητισμός της και οι τολμηρές κινήσεις της στον αέρα της εκπομπής πολλές φορές την κάνει να πέφτει σε μικρές παγιδούλες ή απλώς έχει μάθει και «παίζει» πολύ καλά με τον φακό και το τηλεοπτικό κοινό…Ο χαρακτήρας της εκρηκτικός και δεν της νοιάζει να τσαλακώσει την εικόνα της πολλές φορές για τις ανάγκες της δουλειάς της…

Ας το πιάσουμε όμως λίγο από την αρχή… Σε περασμένη εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη έδωσε δώρο σε μία τηλεθεάτρια 9.000 ευρώ! Κατά σύμπτωση όμως η συγκεκριμένη γυναίκα είχε κερδίσει πριν 4 χρόνια ένα αυτοκίνητο από την εκπομπή της Ελένης…Η παρουσιάστρια ακούγοντας αυτό έπεσε στα πατώματα, χωρίς να την νοιάζει που είναι στον αέρα της εκπομπής…(Δείτε εδώ το περιστατικό)

Καταλαβαίνετε πως αυτή η κίνηση της παρουσιάστριας δεν άρεσε καθόλου στην Ντέπυ Γκολεμά…Η τηλεκριτικός πραγματικά την έσκισε με το γάντι λέγοντας: «Η Ελένη δε μας ξαφνιάζει πια, έχουμε αναγνωρίσει τα σκήπτρα της εδώ και χρόνια και έτσι πιστεύει ότι μπορεί να κάνει πολλά. Η αλήθεια είναι ότι για το τηλεοπτικό χρήμα κάνεις τα πάντα Ελένη μου…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη έφτιαξε Instagram – Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Πιο αδύνατη από ποτέ 2 μήνες μετά την γέννα – Πώς έχασε 15 κιλά σε 10 μέρες;

Το απίστευτο «πέσιμο» αστυνομικού στην Ελένη Μενεγάκη – Δείτε πως αντέδρασε η παρουσιάστρια

 

loading...