Αναστάτωση επικρατεί στην υπηρεσία φύλαξης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» στα Μελίσσια, καθώς τις τελευταίες ημερες ένας άνδρας (ο οποίος τρεις φορές σε διακριτικό έλεγχο των ανδρών ασφαλείας της εισόδου του καναλιού, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του) εμφανίζεται και ζητά την…Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας ότι έχει ραντεβού μαζί της, όπως αναφέρει η Freddo!

tustugfgqs574c9ac47e678Την πρώτη φορά που συνέβη το περιστατικό, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε από την πύλη, καθώς ο άνδρας, που είναι μεταξύ 30 με 40 ετών, υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για επαγγελματικό ραντεβού και γι’αυτό τον λόγο και δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία του. Η Κατερίνα Καινούργιου έκπληκτη είπε τότε στους φύλακες ότι δεν είχε κανένα ραντεβού με κανέναν και ότι, αν ο άγνωστος δεν έδινε κάποια από τα στοιχεία του, η ίδια δεν θα τον δεχόταν.

Ο άνδρας αποχώρησε, αλλά εμφανίστηκε ξανά και μάλιστα περισσότερο επίμονος, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες φεύγει από το κανάλι υπό τη διακριτική «εποπτεία» του φύλακα, μέχρι να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό της, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τη κεντρική πύλη…

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ποια Demy; Δείτε τη νέα εντυπωσιακή σύντροφο του Άκη Πετρετζίκη…

Αυτό πόνεσε! Η Μαρία Ηλιάκη άδειασε δημοσίως τον Νεκτάριο Γαλίτη – Η δήλωση που μας ξάφνιασε!

Άσχημα νέα για Μενεγάκη – Παντζόπουλο! Μεγάλη ρήξη στον γάμο τους!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ