Οι φήμες για την προσωπική του ζωή δίνουν και παίρνουν! Μπορεί τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα να θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ζευγάρι με την Ελένη Φουρέιρα, εκείνοι όμως να τηρούν σιγήν ιχθύος.

Την ώρα ωστόσο, που οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν για εκείνον, εμείς συλλάβαμε τον τραγουδιστή με ξανθιά αιθέρια ύπαρξη. Ποια ήταν αυτή; Η νέα συνεργάτιδα της Μενεγάκη Κωνσταντίνα Κομμάτα. Οι δυο τους απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό καβάλα στη μηχανή να είναι άκρως διαχυτικοί στη μέση του δρόμου.

Όχι μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Οι δυο τους συνεργάστηκαν, καθώς η Κωνσταντίνα Κομμάτα συμμετείχε στο νέο βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου με τίτλο «Όσα νιώθω».

Και οι δυο ακολούθησαν κατά γράμμα τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, με τους κατοίκους της Βούλας αλλά και του Πειραιά όπου έγιναν τα γυρίσματα να τους χαζεύουν. Αξίζει να αναφερθεί πως πριν από λίγο καιρό φήμες τους ήθελαν στην πραγματικότητα ζευγάρι με τα υπονοούμενα μέσα από την εκπομπή της Μενεγάκη να δίνουν και να παίρνουν. Ωστόσο οι δυο τους δεν επιβεβαίωσαν ποτέ το παραμικρό.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Οοps! H Καγιά ρώτησε τη Σκορδά που μένει και εκείνη «πάγωσε» -Ποια ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας

Δύσκολες ώρες! Στο νοσοκομείο ο μικρός γιος του Σάκη Ρουβά

Έτσι τον τρελαίνει! Η Μενεγάκη αποκάλυψε το μυστικό της για να είναι ο Παντζόπουλος κολλημένος πάνω της: «Πώς να μην είναι ερωτευμένος μαζί μου όταν…»

loading...