Καλεσμένη βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Τζένη Διαγούπη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μίλησε για την υπόθεση του μεγάλου καναλιού και τα δύσκολα εικοσιτετράωρα που περνά ο σταθμός. Ωστόσο η αγαπημένη ηθοποιός ανήκει στην ομάδα των ανθρώπων που ο σταθμός τους χρωστά πολλά χρήματα.
“Κι εγώ είμαι απλήρωτη από το MEGA. Είμαστε 4 σίριαλ, 150 άνθρωποι απλήρωτοι με συμβάσεις, οπότε κατανοώ απόλυτα ότι τα παιδιά ήδη τρεις μήνες είναι απλήρωτοι οι τεχνικοί και πηγαίναν στο Μαρκόπουλο για γυρίσματα και ήθελαν 100 ευρώ την εβδομάδα σε βενζίνη για να πάνε και να έρθουν. Νομίζω ότι είναι μια δύσκολη περίοδος και είναι ένα μεγάλο κανάλι που κάποιοι άνθρωποι με χρήματα αποφάσισαν να το αφήσουν στην τύχη του. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Κανονικά αν με ρωτάς και δεν θα ήθελα να κοπεί, δεν με ενδιαφέρει, θα ήθελα να μπω με μια μπουλντόζα να το γκρεμίσω. Φαντάζομαι και άλλοι τόσοι. Και δεν με πειράζει αν δεν ξαναδουλέψω στο MEGA, γιατί δεν ξέρω αν θα υπάρχει MEGA, αλλά και να υπάρχει θα ήθελα να έχω πάρει τα χρήματα μου γιατί εγώ τα δούλεψα και θα τα πληρώσω στην Εφορία”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέα κόντρα στη σόουμπιζ: Βαλάντης Vs Τζένη Διαγούπη – Ποια η αφορμή;

Σεργουλόπουλος: “Στο Mega κάναμε τη μεγάλη μας επιτυχία” – Δείτε τα συγκινητικά λόγια του παρουσιαστή για την κατάσταση στο Mega

Τελευταία εξέλιξη για το MEGA: Σώζεται τελικά το μεγάλο κανάλι; Δείτε την ανακοίνωση της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε

 

loading...