Από το περιοδικό You και την Σοφία Αναστοπούλου.

»Είναι στιγμές που η αλήθεια μοιάζει ψέμα», τραγουδά ο Αντώνης Ρέμος μην μπορώντας ακόμα να πιστέψει το όνειρο που ζει αγκαλιά με τις δύο γυναίκες της ζωής του. Αυτό το καλοκαίρι είναι το πιο ξεχωριστό για εκείνον, αφού τόσο ο ίδιος όσο και η Υβόννη Μπόσνιακ βιώνουν τα πιο πρωτόγνωρα και έντονα συναισθήματα μετά τον ερχομό της “πριγκίπισσάς” τους.

71798

Η μικρή Ελένη –όπως θα βαφτιστεί- τους έχει δέσει ακόμα περισσότερο, κάτι που φαίνεται και από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, που παραμένουν αχώριστοι και ερωτευμένοι, όπως την πρώτη στιγμή που έγιναν ζευγάρι. Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί μεταξύ τους ακόμα και μπροστά σε κόσμο και η ευτυχία είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

275331

Ο Αντώνης και η Υβόννη περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι με την 6,5 μηνών »τσουπίνα», όπως τη φωνάζουν χαϊδευτικά, στον αγαπημένο τους προορισμό, τη Μύκονο, όπου διατηρούν σπίτι στο Φωκό, σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού με καταπληκτική θεά στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

71810

 

Ο φωτογραφικός φακός του »YOU’‘ “τσάκωσε” το ζευγάρι σε χαλαρές στιγμές στην παραλία, με βουτιές και πειράγματα, καθώς και στις βόλτες του στα Ματογιάννια, αφού το τελευταίο τρίμηνο -με μικρά διαλείμματα- έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο “νησί των Ανέμων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

COVER_120.indd

 

loading...