Το ξέσπασμα του την άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είναι γνωστό πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος εκτός από συνεργάτες είναι και δυο καλοί φίλοι, γι΄αυτό και είναι φυσικό πως ότι απασχολεί τον έναν, απασχολεί κατά συνέπεια και τον άλλον. Έτσι, βλέποντας στη σημερινή της εκπομπή τον συνεργάτη της να μην μπορεί να κρύψει την οργή και την αγανάκτησή του, η Ελένη έπαθε σοκ. Όταν η συζήτηση έφτασε στις αυξήσεις που θα γίνουν στις ΔΕΚΟ μετά το Πάσχα, όλη η ομάδα προσπάθησε να το αντιμετωπίσει με χιούμορ. Ή καλύτερα κάποιοι….

Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να περάσει σε ένα άλλο θέμα προσπαθώντας να ελαφρύνει το κλίμα, ο Κουτσογιαννόπουλος έγινε πυρ και μανία.  «Πήγαινε με όπου θέλεις εκτός από αυτή τη χώρα που βαρέθηκα και κουράστηκα να πληρώνω τη χρεοκοπία των άλλων. Εγώ κι εσύ και ο άλλος και ο παράλλος», ανέφερε χαρακτηριστικά. Βλέποντας τον συνεργάτη της να χάνει την ψυχραιμία του, πράγμα σπάνιο, η Μενεγάκη δεν έκρυψε τη στεναχώρια της.

«Μα σε παρακολουθώ τόση ώρα που δεν μιλάς και φορτώνεις. Άσχετα από το ότι προσπαθούμε να το αντιμετωπίσουμε με χιούμορ, γιατί τι να κάνουμε; Να βγαίνουμε και να λέμε αυτά που λέμε μέσα στο σπίτι μας;…» Δείτε στο βίντεο τι είπε η Μενεγάκη στον Κουτσογιαννόπουλο για το πως αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση στην χώρα μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η απάντηση της οικογένειας Παντελίδη για την βεβήλωση του τάφου και η αλήθεια!!!

Η Τίνα Μεσσαροπούλου γράφει για την Ρούλα Κορομηλά και την ξεσκίζει!!!

«Είμαι ξινή και κακιά…» – Η απίστευτη δήλωση της Ματθίλδης Μαγγίρα που μας άφησε κάγκελο

loading...