Τις φήμες που την ήθελαν να μην είναι πια με τον Γιώργο Πρίντεζη διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο η Βιβή Τσιάμη, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Δείτε ακόμη: Κλούνεϊ – Αλαμουντίν: Φουντώνουν οι φήμες για οριστικό χωρισμό! Ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους;

Για τις φήμες που τους θέλουν να έχουν χωρίσει: «Είμαστε ζευγάρι με τον Γιώργο εδώ και 8 χρόνια και τα 4-5 από αυτά γράφουν πως περνάμε κρίση και χωρίζουμε έπειτα από έντονους καβγάδες. Σε όλα τα ζευγάρι υπάρχουν πού και πού μικρά προβλήματα ή κάποια γκρίζα σύννεφα, αλλά αυτά είναι στο πρόγραμμα. Το θέμα είναι να υπάρχει αγάπη, γιατί με αυτή όλα ξεπερνιούνται»

Για τη σχέση της με τον Πρίντεζη: «Συγκατοικούμε, κάναμε γιορτές μαζί και συνεχίζουμε να είμαστε ζευγάρια σε πείσμα όσων μας θέλουν να τραβάμε διαφορετικούς δρόμους. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται τόσος ντόρος, αλλά γιατί υπάρχει αυτή η εμμονή να μας χωρίσουν. Ο Γιώργος έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις με την ομάδα του και δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια μαζί! Με βλέπουν μόνη στο κλαμπ όπου εργάζομαι ή σε κάποια επίδειξη και βιάζονται να γράψουν για χωρισμό. Δεν σκέφτονται πως έχουμε διαφορετικά προγράμματα ή ότι δεν μας αρέσει να διατυμπανίζουμε τη σχέση μας».

Δείτε ακόμη: Οικονομόπουλος- Κωστάκη: Είναι τελικά μαζί; Η φωτογραφία που φουντώνει τις φήμες!

Για τον λόγο που δεν βάζουν κοινές φωτογραφίες στα social media: «Δεν ανήκουμε σε αυτούς που αρέσκονται να… ανεβάζουν τέτοιες φωτογραφίες συχνά. Τις περισσότερες προσωπικές φωτογραφίες μας ποιος τι έχεις τραβήξει; Δεν σκέφτηκαν πως έχω τραβήξει εγώ τον Γιώργο και εκείνος εμένα; Αποκλείουν ένα ζευγάρι να μη θέλει να… πουλάει τον έρωτά του και να δίνει τροφή σε έντυπα και εκπομπές; Πρέπει να κάνω αυτό που κάνουν πολλές από το χώρο της σόουμπιζ για να κλείσω τα στόματα αυτών που με θέλουν κάθε τόσο να χωρίζω».

loading...