Ντόρος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες σχετικά με το άτομο που βρίζει τον τραγουδιστή Π. Παντελίδη, ειρωνευόμενος τον τραγικό του θάνατο.

Κατά τη γνώμη μας, προκειται για μια ακομη attention whore (άτομο που επιζητεί τη δημοσιότητα…).

Ο μοναδικός λόγος που ασχολούμαστε μαζί του, είναι διότι το συγκεκριμένο άτομο, επιδεικνύει ”αποκλίνουσα” συμπεριφορά…

Δείτε ακόμη: Απίστευτη αποκάλυψη: Τι είχε συμβεί ένα χρόνο πριν με το τραγούδι του Παντελίδη για τα «κατεχόμενα»;

Εντελώς συμπτωματικά όμως, ο συγκεκριμένος ”κύριος” έχει υποπέσει στην αντίληψή μας τις τελευταίες ημέρες, διότι διατηρεί και διαχειρίζεται κλειστή ομάδα στο facebook, με την ονομασία ”ΑΓΑΜΗΤΟΙ”.

Η περιγραφή είναι λιτή και περιεκτηκότατη: ”ΓΥΜΝΕΣ ΦΩΤΟ”. Σε αυτή την ομάδα, οι χρήστες ανεβάζουν ακατάλληλες φωτογραφίες ανδρών και γυναικών. Ο συγκεκριμένος, διαχειρίζεται και άλλες σελίδες, ανάλογου περιεχομένου.

Το χειρότερο όλων, είναι πως έχει επιτρέψει την ανάρτηση φωταγραφιών από γυναίκες χρήστριες του fb χωρίς τη συναίνεσή τους. Επειδή ζητήσαμε το λόγο, οι εικόνες κατέβηκαν. Φροντίσαμε ωστόσο να κρατήσουμε αποδεικτικά στοιχεία.

Αν και το άτομο πίσω απο όλα αυτά απενεργοποίησε το προφίλ του, γνωρίζουμε πως διαθέτει και δεύτερο, με τα ίδια στοιχεία.

Είναι προφανές πως ο τύπος έχει παραβιάσει αρκετούς νόμους και κάποια στιγμή θα κληθεί να απολογηθεί.

Και δεν είναι ο μόνος…

Σύμφωνα με έγκυρες  ανώτατες αστυνομικές πηγές  του anatropionline.gr, εντοπίστηκε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγγκλήματος, άτομο γνωστό στις αρχές, που τα αρχικά του είναι Γ.Κ, ο οποίος έχει χακάρει σελίδες fb στο ίντερνετ, με σκοπό τον διασυρμό πολιτικών προσώπων αλλά και ευυπόλητπων πολιτών.

Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές, θα παραπεμφθεί  στη δικαιοσύνη για να διακαστεί και σίγουρα να πάρει ένα γερό μάθημα για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ασυδοσία στο ίντερνετ από μιάσματα του διαδυκτίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγική ειρωνία: Το τελέυταίο post του πατέρα του Παντελίδη στο Facebook λίγο πριν πεθάνει
.

loading...