Έτσι τον Ντέμη Νικολαΐδη και την Δέσποινα Βανδή δεν τους έχετε ξαναδεί ποτέ μέχρι τώρα…

Ο φωτογράφος του Youweekly.gr, τους έπιασε ένα «κλικ» πάνω από το τσακίρ κέφι, να τα σπάνε στα μπουζούκια με φιλική τους παρέα! Σας εκμυστηρευόμαστε, ότι τέτοιες φωτογραφίες δεν έχουν υπάρξει ποτέ για το συγκεκριμένο ζευγάρι που προσέχει εξαιρετικά την δημόσια εικόνα του! Την συγκεκριμένη ημέρα όμως, το πράγμα ξέφυγε, προσέξτε με την καλή έννοια το λέμε! Κυρίως ο Ντέμης τα έδωσε όλα στην «Αυτοκίνηση» και στον Ρόκκο, πραγματικά ευτυχισμένος και τρελά ερωτευμένος με την γυναίκα της ζωής του Δέσποινα Βανδή!

387506

Η δίαιτα της Δέσποινας Βανδή για να χάσεις λίπος – Δείτε το πρόγραμμά της!

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του Youweekly.gr, ο Ντέμης κυριολεκτικά είχε πνίξει στις αγκαλιές και τα φιλιά την Δέσποινα που δεν ξεκόλλαγε από πάνω του ούτε δευτερόλεπτο. Ο κακός χαμός έγινε, όταν η Βανδή ανέβηκε στην πίστα να τραγουδήσει με τον Ρόκκο. Εκεί, πήρε φωτιά το μαγαζί! Μόνο τα τραπέζια δεν αναποδογύρισε! Σε αυτό λοιπόν το κλίμα ο Ντέμης ήπιε λίγο παραπάνω από το κανονικό και αυτό φαινόταν στις κινήσεις, στα μάτια του, στην συμπεριφορά του.

387507

387509

Προσέξτε! Δεν έκανε τίποτα που να προσβάλλει κανέναν, ο Νικολαΐδης ήταν κύριος με όλους! Απλά σπάνια ο κόσμος τον βλέπει σε τόσο χαλαρή διάθεση και με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Το σπάνιο φωτογραφικό υλικό, από την βραδιά του ξεσαλώματος, όπως επίσης με σούπερ λεπτομέρειες, με το τί ακριβώς έγινε στα μπουζούκια, θα το απολαύσετε στο περιοδικό You Weekly που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη.

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Οι τρεις πρεμιέρες της που δεν έγιναν ποτέ!

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη – Δέσποινα Βανδή: Από κολλητές φίλες, σήμερα ούτε καλημερα! Όλο το παρασκήνιο στο youweekly.gr

Δείτε ακόμη: Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή στον Παντελή Παντελίδη – Ξέσπασε στην σκηνή!

 

loading...