Στην κάμερα της εκπομπής «Μες στην καλή χαρά», μίλησε η Χριστίνα Κοντοβά…

Η σχεδιάστρια μόδας είχε απασχολήσει πολύ το τελευταίο διάστημα με την σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον άδοξο χωρισμό τους! Ωστόσο, δεν είχε σχολιάσει τίποτα μέχρι στιγμής για το συμβάν. Έτσι σήμερα μέσα από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μίλησε πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή, μιας και το αποφεύγει, και αποκάλυψε τα πάντα:

«Δεν είμαι άνθρωπος που μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή! Ακόμη και τα social media μου τα χρησιμοποιώ για να προβάλω την δουλειά μου και τίποτα άλλο!»…και εδώ έρχεται η αποκάλυψη: «Δεν θέλω να παντρευτώ ξανά! Δεν είναι κάτι που επιθυμώ μιας και το έχω κάνει μία φορά στο παρελθόν με έναν εξαιρετικό άνθρωπο, που δεν κράτησε και απλώς τελείωσε…». Αυτή η αποκάλυψη άφησε κάγκελο την Κωνσταντίνα και τοςυ συνεργάτες της καθώς κανείς μέχρι τώρα δεν το γνώρισε. Όσο για τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τις φήμες για το τρίτο πρόσωπο; Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr;

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Tρομερά αμήχανη στην έναρξη της εκπομπής – Τι ανέφερε για το συμβάν με τον Κοτσοβό; «Έχω να σας πω πολλά…»

Αντιδρά η οικογένεια του Παντελίδη στο πόρισμα της τροχαίας! Δείτε σε τι διαφωνεί…

Η τρυφερή αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την μητέρα και τα παιδιά της: «Φοβόντουσαν κι εκείνη για να τα ηρεμήσει…»

loading...