Αφού ξεπεράστηκε το τεχνικό πρόβλημα που υπήρξε με το τραγούδι της Χριστίνας Ζαντή, η διαγωνιζόμενη ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το “Ξανά μανά” της Άννας Βίσση. Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού δεν άρεσε καθόλου στον Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση κατά της Τάμτα.

Αυτή η επιλογή τραγουδιού έκανε έξαλλο τον Γιώργο Θεοφάνους, καθώς θεώρησε πως ήταν τεράστιο λάθος λέγοντας: «Αμφιβάλλω αν η Άννα Βίσση του χρόνου θα λέει αυτό το τραγούδι. Απ όλα τα τραγούδια της Άννας, αυτό επιλέξατε; Ο τόνος που πήγε; Βόλτα; Πολύ κακή επιλογή, διαφωνώ εντελώς. Θεωρώ ότι θέλεις να την διώξεις. Δεν μπορώ να καταλάβω άλλο λόγο που της επιλέγεις αυτό το τραγούδι. Τόσα τραγούδια… Ήμαρτον. Το φρέσκο που το είδες; Θα τρελαθώ εδώ μέσα. Που είδες τη φρεσκάδα;»

Η Τάμτα δε από την άλλη, δεν θα τον άφηνε να πει τα δικά του χωρίς να λάβει την κατάλληλη απάντηση, μιας και η ίδια υποστηρίζει πάντα τις επιλογές της  για την ομάδα της και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους υπόλοιπους κριτές να λένε διάφορα και να αδικούν τα παιδιά της: «Διαλέξαμε αυτό το τραγούδι γιατί είναι φρέσκο, καινούργιο. Θεωρώ ότι πρέπει να ακουστούν και φρέσκα κομμάτια, όχι μόνο του… 1821. Τέσσερις φορές μας έχει πει ένα συγκεκριμένο είδος και σκέφτηκα ότι αυτή τη φορά έπρεπε να κάνει κάτι διαφορετικό. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να θέλω να διώξω το… παιδί μου».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ρεσιτάλ αγένειας από τον Γιώργο Λιάγκα! Κατακεραύνωσε τηλεθεάτρια – «Είναι ότι χειρότερο έχω δοκιμάσει…»

Έκπληξη! Η Καινούργιου αποκάλυψε ποιος θα είναι ο συμπαρουσιαστής της στη νέα της εκπομπή (Βίντεο)

Επική γκάφα! Η Μενεγάκη πέθανε τον Δημήτρη Μακαλιά (Βίντεο)

loading...