Έγινε πυρ και μανία! Η απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να τον διώξει από το παιχνίδι και να μην περάσει τελικά στα στα live του «Χ-Factor», τον έβγαλε από τα ρούχα του. Αν και συνομιλώντας με την Ευαγγελία Αραβανή φάνηκε να το παίρνει ψύχραιμα, δηλώνοντας «δεν το περίμενα πολύ, αλλά το κρίνανε, το αποφασίσανε, το σέβομαι» στη συνέχεια τα νεύρα του χτύπησαν κόκκινο.

Βγαίνοντας στους διαδρόμους, άρχισε να ουρλιάζει στους φίλους του και κλωτσώντας τους τοίχους να λέει «Δεν έχει τίποτα ρε φίλε ο τύπος! Δεν έχει τίποτα! Καταλαβαίνεις;» Λίγο πριν αποχωρήσει μάλιστα είχε δείξει τον εκνευρισμό του σε κάποιον από το κοινό επειδή φώναζε να αποχωρήσει λέγοντας «Εγώ είμαι το τρία έ; Θα τους …… κανένα Χριστό, τους……», «Είναι ένας συγκεκριμένος μαλ…. που με κράζει συνέχεια και θέλει να με διώξει, θέλω να τον σπάσω».

Ενώ είχε δείξει και την ενόχλησή του όταν η Πέγκυ Ζήνα σχολίασε το πόσο της άρεσαν οι στιλιστικές επιλογές ενός άλλου διαγωνιζόμενου.«Εγώ που δεν έχω λεφτά για ρούχα δηλαδή, φταίει το ντύσιμο;», ανέφερε χαρακτηριστικά.  Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμά του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χαμός με παίκτρια στο X Factor: Την έκοψαν κι εκείνη γύρισε πίσω να ζητήσει τα ρέστα! Τσακώθηκαν μεταξύ τους οι κριτές!

X Factor – Bootcamp: Η παίκτρια με το μουστάκι προβλημάτισε τους κριτές- Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση;

X Factor: Δεν ξανάγινε αυτό! Οι κριτές την παρακαλούσαν να μείνει κι εκείνη δεν ήθελε..!

 

 

loading...