Στο χθεσινό επεισόδιο του X-Factor συνέβη η απόυτη ανατροπή!  O 19χρονος Γιώργος Δημηνίκος, επέλεξε για τη δοκιμασία του  Chair Challenge να διαγωνιστεί με το «Κάποτε θα είμαστε μαζί» του Σάκη Ρουβά, με τον Μαραντίνη να σχολιάζει πως ναι μεν έχει την λάμψη, αλλά χρειάζεται να δουλέψει περισσότερο πάνω στην μουσική. «Δεν μπορώ να πω ψέματα ότι αυτό που άκουσα με ενθουσίασε, το θέμα είναι τι θέλει να βάλει ο Γιώργος στις 4 καρέκλες» είπε η Τάμτα και η Πέγκυ Ζήνα  και ανέφερε πως ο λόγος που έχει φτάσει ως εδώ είναι «επειδή είναι πασπαλισμένος με αστερόσκονη».

Αν και αρχικά ο  Γιώργος Θεοφάνους του είπε πως δεν ήταν καλός, ακολούθησε τελικά τη συμβουλή του Γιώργου Λεβέντη και έτσι έδωσε στον 19χρονο την πρώτη καρέκλα. Δείτε την εμφάνιση του διαγωνιζόμενου εδώ.

Όταν εμφανίστηκε όμως στη σκηνή ο Γιώργος Παπαναστασίου όλα άλλαξαν. Οι ικανότητές του εντυπωσίασαν τον Θεοφάνους, οπότε είπε «αυτό που άκουσα δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να κάτσεις στην καρέκλα αλλά σε πολυθρόνα!» ζητώντας από τον Δημηνίκο να παραχωρήσει τη θέση του στον Γιώργο, ο οποίο  και αποχώρησε από το show. Δείτε τι συνέβη στο βίντεο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

X Factor – Bootcamp: Η παίκτρια με το μουστάκι προβλημάτισε τους κριτές- Κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση;

X Factor: Ο φαντάρος που συνεπήρε τους κριτές με τη φωνή και το… μουστάκι του!

X Factor: Δεν ξανάγινε αυτό! Οι κριτές την παρακαλούσαν να μείνει κι εκείνη δεν ήθελε..!

loading...