Έχει κερδίσει κοινό αλλά εν μέρει και τους αμφιταλαντευόμενους κριτές η εκκεντρική και γεμάτη «τσαμπουκά» Νωαίνα, το κορίτσι με το μουστάκι που αν και εκνευρίζει συχνά – πυκνά με τα τσαλίμια της τους κριτές, το αστείρευτο ταλέντο της την βοηθά να την «βγάζει καθαρή», μέχρι τώρα τουλάχιστον

Ωστόσο, πόσοι αντιλήφθηκαν ότι αυτό το κορίτσι το ‘χουμε κάπου ξαναδεί και μας θυμίζει κάτι;

Και ναι δεν είναι η πρώτη φορά που το κορίτσι με το μουστάκι εμφανίστηκε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό, καθώς η Νωαίνα είχε δοκιμαστεί και στο παρελθόν στο τραγούδι σε ένα άλλο talent show, σε μια προσπάθειά της να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision, χωρίς μουστάκι τότε. Επρόκειτο για το show Eurovision Song Project, του κρατικού καναλιού στο οποίο ο νικητής θα εκπροσωπούσε την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού του 2015.

Τότε στην κριτική επιτροπή κάθονταν οι Άλεξ Παναγή, Τάσο Τρύφωνος, Έλενα Πατρόκλου και Δέσποινα Ολυμπίου, με νικητή να αναδεικνύεται στο show ο Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος, όπως αναφέρει το newsit, εν τέλει και εκπροσώπησε την Κύπρο στον διαγωνισμό της Eurovision του 2015 με το τραγούδι «One Thing I Should Have Done» τερματίζοντας στην 22η θέση.

Τότε η εκκεντρική Νωαίνα είχε λάβει μέρος στο show ερμηνεύοντας το τραγούδι «Live your myth» με συνθέτη τον Mark Angelo, σε στίχους του Κρίστη Κουπάτου ο οποίος μάλιστα τραγουδούσε μαζί της.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή, είναι το ότι στον ίδιο διαγωνισμό και τότε είχαν συμμετάσχει οι Minus One, οι οποίοι έκαναν θραύση φέτος, ροκάροντας την Eurovision. Δείτε την εμφάνισή της τότε στο παρακάτω

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«X- Factor»: Η Νωαίνα φωτογραφίζεται πρώτη φορά χωρίς μουστάκι και δεν διανοείστε πως αποκαλεί τον Ρουβά

Xfactor- Η διαγωνιζόμενη με το μουστάκι – Γιώργος Θεοφάνους: «Θα πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν αυτά…»

X Factor – Chair Challenge: Η παίκτρια με το μουστάκι που συγκλόνισε τους πάντες! Ανατριχιαστική ερμηνεία!

loading...