Και όμως ο ιδρυτής και επικεφαλής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έκανε το ίδιο λάθος με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου που πέφτουν θύμα χάκερ! Χρησιμοποίησε δηλαδή, τους ίδιους κωδικούς για διαφορετικούς λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Guardian, ο Ζούκερμπεργκ για λίγα λεπτά έπεσε θύμα χάκερ οι οποίοι απέκτησαν πρόσβαση στους λογαριασμούς του στο Twitter και το Pinterest.

zoygkembergk

Ο χάκερ με το όνομα OurMine υποστηρίζει ότι το κατάφερε αυτό, επειδή ο Mαρκ Ζούκερμπεργκ είχε στις δύο αυτές υπηρεσίες τον ίδιο κωδικό ασφαλείας με αυτόν που χρησιμοποιούσε στο LinkedIn και στον οποίο απέκτησε πρόσβαση το 2012 όταν διέρρευσαν 117 εκατομμύρια passwords από το συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Σύμφωνα με τους χάκερ ο κωδικός που χρησιμοποιούσε ιδρυτής του Facebook για να συνδέεται στο Twitter και το Instagram ήταν ίδιος με αυτόν που είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο και όπως φαίνεται μάλλον δεν ήταν και πολύ δύσκολος αφού μπορεί να μην ο κλασικός “123456” ήταν όμως…..  “dadada”.

Οι χάκερ πλέον μετά την αποκάλυψή τους, δεν έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς του ιδρυτή του Facebook αφού η παραβίαση αυτή ήταν η αιτία να αλλάξει μετά από 4 χρόνια τους κωδικούς του στους λογαριασμούς του…

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ανδρίστου μιλά για την Φουρέιρα και την Επίδαυρο: «Πρέπει να τους πάρουν με τα γιαούρτια και…» (Βίντεο)

Αποκάλυψη! Πασίγνωστη τραγουδίστρια παντρεύτηκε στην Ελλάδα και δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Ο λόγος για την…

«Μου παίρνει μια ώρα για να φορέσω τα βραχιόλια και…»: H δήλωση πασίγνωστης Ελληνίδας που μας κούφανε (Βίντεο)

 
loading...